Litecoin

Litecoin gaat samenwerken met Miami Dolphins

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Litecoin (LTC) heeft een nieuwe belangrijke stap gezet richting het verhogen van het publieke bewustzijn. Het project heeft deze week bekendgemaakt dat het de ‘officiële cryptocurrency van de Miami Dolphins’ is geworden.

Miami Dolphins-fans kunnen nu met crypto betalen tijdens Dolphins thuiswedstrijden in het Hard Rock Stadium. De betalingen kunnen gedaan worden met Litecoin en Bitcoin (BTC). De helft van de opbrengst gaat naar de Miami Dolphins Foundation en goede doelen. Daarnaast heeft Litecoin nu toegang tot in-game branding en andere adverteermogelijkheden binnen het stadion.

Charlie Lee, de maker van Litecoin en managing director van de Litecoin Foundation, zei het volgende over de samenwerking:

“We zijn verheugd om Litecoin als de officiële cryptocurrency van de Miami Dolphins te zien. Deze partnerschap benadrukt Litecoin voor een publiek van miljoenen mensen wereldwijd. En ook nog eens in een periode waarin de adoptie van cryptocurrencies steeds meer vaart krijgt en het ecosysteem in staat is om gebruiksscenario’s in de echte wereld te ondersteunen, op manieren die voorheen niet mogelijk waren.

Dit is niet het eerste grote sportsponsorschap dat Litecoin heeft binnengehaald. In december werden ze de crypto-partner van UFC 232: een gevecht tussen voormalig UFC licht-zwaargewicht kampioen Jon Jones tegen Alexander Gustafsson. Dit markeerde de eerste UFC-crypto sponsorovereenkomst.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN