Bitcoin prijs moet boven de $10.000 blijven

Technische analisten, zoals Josh Rager, voorspellen dat als de Bitcoin prijs zich niet vanaf de $10.000 regionen niet weet te herstellen naar rond $10.577, een pullback naar de $9.000-regio waarschijnlijk is. Dit volgens een artikel dat op zondag 14 juli op CCN geplaatst werd.

“Ik wil echt dat de prijs boven en rond de $10.900 sluit. Elke break & close onder de $10.577 zou een verandering in de trend op korte termijn betekenen en ik zou dan een lage $9.000 als het volgende target van de dag beschouwen. Dit is nog steeds een bull-markt, het zou alleen maar een pullback zijn.”

Rager benadrukte dat de middellange tot lange termijn trend van Bitcoin nog steeds stijgend is. Er zijn verschillende belangrijke fundamentele factoren die in de komende maanden de markt een boost zouden kunnen geven, zoals de lancering van handelsplatforms zoals Bakkt en de block-rewards halvering van Bitcoin.

Eerder in mei plaatsten wij al een bericht waarin Brian Kelly aangaf dat de halvering van de Bitcoin (BTC) mining beloningen zou kunnen helpen om de prijs verder te laten stijgen.

Hij zei:

“Het is heel simpel: Veel vraag, weinig aanbod en de prijs zal gaan stijgen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!