Bitcoin mining

Bitcoin halvening zal ervoor zorgen dat de Bitcoin prijs zal blijven stijgen

De halvering van de Bitcoin (BTC) mining beloningen zou kunnen helpen om de prijs in de komende maanden verder te laten stijgen. Dit vertelde crypto fondsmanager Brian Kelly aan CNBC op dinsdag 21 mei.

In het kader van het Fast Money-programma legde hij uit dat ‘the halvening’, die volgende in 2020 zal plaatsvinden, mining beloningen zal gaan halveren en hierdoor voorspelde Kelly dat de prijzen zullen stijgen vanwege de toegenomen vraag (toenemende industriële adoptie en retail-toepassingen).

“Het is heel simpel: Veel vraag, weinig aanbod en de prijs zal gaan stijgen.”

Daarnaast haalde hij aan dat Fidelity van plan is om BTC-handel in de komende weken uit te rollen voor institutionele klanten.

Kelly adviseert verder dat beleggers tussen de 1 en 5 procent van hun portfolio aan cryptovaluta wijden.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN