Geen tijd om zelf actief te traden? Probeer dan TradeSanta!

Cryptocurrency-handel wordt meer en meer een reguliere manier van beleggen. De cryptocurrency-markten kunnen echter erg volatiel zijn en grote bewegingen kunnen in een korte periode plaatsvinden. Bovendien hebben veel crypto-investeerders niet de tijd of de motivatie om de markten constant in de gaten te houden om effectief te handelen. Dit is wanneer geautomatiseerde cryptocurrency-handel iets voor jou kan betekenen!

Door geautomatiseerde cryptocurrency-handel kan ook jij traden!

Net zoals de naam al doet vermoeden, maakt geautomatiseerde cryptocurrency-handel het beleggers mogelijk om een ​​deel van de uitgevoerde handel, door middel van geautomatiseerde trading bots, te laten doen. Als zodanig betekent dit dat beleggers 24 uur per dag, zeven dagen per week, high-speed trades kunnen uitvoeren. Bovendien kunnen geautomatiseerde trading bots meer orders afhandelen dan mensen, sneller trades afhandelen en zonder enige emoties de handelsstrategieën uitvoeren.

Daarnaast kunnen trading bots enorme hoeveelheden marktgegevens analyseren, zoals orders, prijs, tijd van de dag en transactievolumes, om zo de optimale handelsbeslissingen te nemen. Traditionele beurzen hebben lang gebruik gemaakt van trading bots om de winst te maximaliseren, hierdoor is geautomatiseerde cryptocurrency-handel een logische volgende stap.

Eén geautomatiseerd cryptocurrency-handelsplatform dat snel naam aan het maken is TradeSanta. TradeSanta biedt intelligente, op de cloud gebaseerde, handelssoftware dat cryptocurrency-handel kan automatiseren, zodat beleggers kunnen profiteren van de schommelingen in de markt. Bovendien is al deze functionaliteit verpakt in een interface die eenvoudig is om te gebruiken, maar toch uitzonderlijk effectief.

TradeSanta user interface (video)

TradeSanta biedt ondersteuning voor de beste cryptocurrency-exchanges

Bovendien werkt TradeSanta al met een aantal bekende, top cryptocurrency-exchanges. De voorgeprogrammeerde handelssoftware biedt momenteel ondersteuning voor Binance, Bitfinex, Bittrex en HitBTC. Bovendien belooft TradeSanta dat ondersteuning voor BitMEX, OKEx en Huobi er op korte termijn ook aan toegevoegd zullen worden. Het TradeSanta-platform is ook ontwikkeld met een focus op veiligheid. Het platform is uitgerust met twee factor authenticatiefuncties om veiligere gebruikersaccounts te garanderen. Bovendien vertrouwen de trading bots op API-sleutels en dit beperkt de mate waarin bots verschillende fondsen kunnen gebruiken.

TradeSanta is al aanzienlijk gegroeid

Misschien wel het meest opvallende aspect van TradeSanta is hoe snel het platform de markt aan het veroveren is. Op het moment van schrijven rapporteert het platform 4.109 actieve trading bots en ruim 340.000 aankopen. Dit is aantoonbaar te wijten aan het feit dat de service van TradeSanta momenteel al voor $0,- beschikbaar is.

TradeSanta pakketten:

  • Free plan – Tot 5 bots
  • Basic plan – Tot 49 bots voor $15,- per maand
  • Maximum plan – Onbeperkt aantal bots voor $100,- per maand

Als cryptocurrency-handel steeds meer alledaags wordt, zal geautomatiseerde cryptocurrency-handel belangrijker worden voor handelaren om hun ​​concurrentievoordeel te behouden. Samengevat, lijkt TradeSanta een perfect platform te zijn om van deze ontwikkeling te profiteren.

Interesse in TradeSanta? Klik dan hier of op de afbeelding hieronder!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!