HPB maandelijkse update

We starten dit artikel met een korte introductie over High Performance Blockchain. Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand juni op een rijtje. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is High Performance Blockchain?

HPB is een nieuwe blockchain hardware- en software-architectuur, gericht op het realiseren van de prestatieverbetering van dApps. HPB heeft een permissionless blockchain-architectuur die een op maat gemaakte open source hardware, de Blockchain Offload Engine (BOE), combineert met High Performance blockchain-software. Als je je herinnert hoe ASIC-miners de mining van BTC veranderden of hoe GPU’s de gokindustrie veranderden, zul je waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het creëren van een speciale hardware een heel logische stap is voor de hele industrie. Zelfs de snelheid van het internet was enorm toegenomen dankzij hardwarevorderingen zoals ADSL of glasvezel.

HPB is de eerste speler op de markt die met succes hardware heeft ontworpen en gefabriceerd die speciaal is ontwikkeld om de transactiesnelheid van blockchain te verbeteren. Wil je meer te weten komen over HPB? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

1. HPB bedrijfsuitbreiding in Beijing en Vietnam

HPB was de afgelopen maand samen met OKEX en Bibox aanwezig op drie grote conferenties in Vietnam en Beijing om toespraken te geven. Bibox’s Global Meetups en de Vietnam Cooperation Summit van OKEx werden georganiseerd in Hanoi en Ho Chi Minh City. De conferentie in Beijing was heel specifiek gericht op blockchain gaming. Als vertegenwoordiger van sterke binnenlandse (Chinese) projecten werd HPB uitgenodigd om deel te nemen aan deze twee topontmoetingen. Voor HPB was dit een van de eerste stappen om de Zuidoost-Aziatische markt te verkennen na de succesvolle Indodax listing. De exchange met meer 1,6 miljoen geregistreerde leden en 10 miljoen bezoeken per maand maakt Indodax de grootste bron van liquiditeit in Indonesië. 

HPB in Vietnam, 15 & 16 juni

Toespraak

Tijdens de toespraak gaf HPB een uitgebreide inleiding tot de status van de huidige blockchain-industrie, evenals HPB’s oplossingen met betrekking tot industriële uitdagingen en de toekomst.

“Wat de blockchain-gebruikers in onze branche in het verleden heeft geplaagd, kan worden opgedeeld in twee factoren: onzekerheid en use cases. Onzekerheid die ontstaat door veranderende regelgeving, platforms en systemen die niet beveiligd zijn. Use case was een ander obstakel bij adoptie. Toch bevinden we ons nu in een fase waarin de belangrijkste regeringen zich hebben opgewarmd voor blockchain en crypto. Ze willen ze niet verbieden, maar juist beheren. Er zijn massale ondernemingen van miljarden dollars die hun blockchain-oplossingen onderzoeken of lanceren. De hele industrie is booming.”

“Dus hoe past HPB hierin? De blockchain-industrie is klaar om weer een fase van enorme groei te betreden. HPB heeft voorgesteld hoe de volgende stappen eruit zouden kunnen zien. Dit met een blockchain-specifieke hardware-oplossing. Ons bedrijf, HPB, is de eerste en nog steeds de enige openbare blockchain die een op maat gemaakte hardware-chipset heeft gecombineerd met krachtige blockchain-software. Door een unieke oplossing te creëren kunnen we een betere netwerkbeveiliging bieden, de blockchain versnellen en ontwikkelaars extra functionaliteiten en tools bieden. Door de waarde van een hardwarematige chipset van flexibiliteit naar veiligheid te extraheren, blijft HPB aandringen op innovatie en brengt het de volgende ontwikkelingen in de branche dichterbij.”

HPB BOE hardware chipset

HPB in Beijng, 17 juni

Danny Rowshandel, Managing Director van International Business Development, vertegenwoordigde HPB om de conferentie bij te wonen en hield een toespraak over Hardware Accelerated Blockchain Gaming.

Danny Rowshandel, Managing Director van International Business Development

Met meer dan 10.000 bezoekers, 3000+ bedrijven en meer dan 100 investeerders uit meer dan 30 landen en regio’s wereldwijd, is deze conferentie het grootste en invloedrijkste game-evenement voor blockchain-gaming ooit.

Danny zei tijdens zijn toespraak dat de blockchain-gamingsector wordt belemmerd door vele uitdagingen. De hoge transactiekosten, lage prestaties van blockchains en lage speelbaarheid van de spellen is een consistent probleem geweest voor ontwikkelaars en gamers. Danny introduceerde HPB zijn unieke en innovatieve technologie van het combineren van hardware en software effectief uitdagingen in de schaalbaarheid van blockchain kan oplossen, terwijl ontwikkelaars snel DApps op onze keten kunnen bouwen en echt de ontwikkeling van blockchain-gaming kunnen bevorderen.

Hij voegde hieraan toe:

HPB gaat binnenkort de HPB-Unity Blockchain SDK uitbrengen, wat directe blockchain-integratie in games mogelijk maakt. Via de HPB Unity-SDK kan blockchain zelfs worden geïmplementeerd in games op Playstation 4, Xbox, Nintendo, Mobile Games etc.

2. HPB lanceert cursussen op Jikexueyuan.com

HPB biedt nu een reeks cursussen aan via Jikexueyuan.com. De cursussen zijn ontworpen door de oprichter en CEO, Xiaoming Wang. De CEO is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van internettechnologie en was een van de oprichters van Union Pay Smart, de divisie Big Data van Union Pay. De cursussen gaan over Blockchain Wallet iOS & Android Development Practice.

Jikexueyuan.com is het grootste online onderwijsplatform voor ontwikkelaars in China, dat inspeelt op de toenemende eisen van diegenen die interesse hebben in blockchaintechnologie. Het online platform heeft meer dan 2.500 IT-technologiecursussen en 3 miljoen gebruikers die op het platform leren. Daarnaast heeft het platform veel eersteklas en ervaren docenten. Ze zetten zich in om het leren effectiever te maken en ontwikkelaars te helpen in korte tijd meer kennis en vaardigheden te krijgen. Momenteel zijn er ongeveer 600.000 ontwikkelaars actief op het platform.

3. HPB organiseert Yangtze River Delta Blockchain Competitie

Op 21 juni organiseerde HPB de eerste Yangtze River Delta Blockchain Applicatie Innovatie Competitie. Als onderdeel van een nationaal initiatief om blockchain te promoten, had het evenement een aanzienlijke betrokkenheid van de overheid. Tijdens het evenement werd vermeld dat er meer getalenteerde individuen moeten worden voorgesteld aan de blockchain-industrie om de implementatie van DApps te bevorderen, de reële economie te versterken en het blockchain-ecosysteem te verbeteren. De competitie verzamelde enthousiastelingen en professionals in de blockchain-industrie uit Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Anhui en meer.

Bekijk hieronder de social media kanalen van HPB:
HPB Telegram
HPB  Twitter
HPB  Youtube

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!