Ethereum

Betaal met Ethereum (ETH) op Amazon

Cryptocurrency betalingsbedrijf CLIC Technology en blockchain-infrastructuurprovider Opporty, hebben onlangs onthuld dat ze een browserextensie zullen uitbrengen, waarmee gebruikers op Amazon kunnen winkelen met Ethereum (ETH). 

De extensie geeft gebruikers de mogelijkheid om te betalen met cryptocurrency via Plasma Cash .

Plasma Cash zorgt ervoor dat de transactiesnelheden worden vergroot. Volgens de onderneming kan de Ethereum-blockchain op dit moment gemiddeld ongeveer 20 transacties per seconde verwerken. Dit is erg traag in vergelijking met Amazon. Dit bedrijf registreert op dit moment ongeveer 300 bestellingen per seconde.

Roman Bond, de CEO van CLIC Technology, citeerde:

“Het online kunnen betalen met cryptocurrency is het samenbrengen van toekomstige industrieën.”

Het is overigens niet de eerste plug-in is die is ontworpen om cryptocurrency te accepteren als betaling op Amazon.

In april van 2019 verscheen een plug-in met de naam ‘Moon’, hiermee kunnen gebruikers op Amazon hun producten afrekenen met Bitcoin.

Deze extensie zet de cryptocurrency direct naar fiat om tijdens de aankoop, omdat Amazon zelf momenteel nog geen cryptocurrency accepteert.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Bron: Cryptoglobe

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN