Mike Novogratz steunt crypto’s voor sociale media

CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, gaf onlangs zijn mening over de opkomst van cryptocurrencies op sociale media. Hij ging vooral in op het nieuws over de lancering van Facebook’s GlobalCoin in 2020. Dit meldde hij op 24 mei in een interview met CNBC.

Novogratz sprak zijn support uit voor het maken van crypto’s voor sociale media, ook al gelooft hij niet dat alle projecten uiteindelijk in dezelfde mate zullen slagen als BTC. Echter beweerde hij wel dat minstens één van de munten van sociale media succesvol zal zijn.

Hij voegde hieraan toe:

“Ik denk bijvoorbeeld dat Facebook een kans maakt, Telegram zal er een krijgen.. Je zult zien dat een van die betaalmunten zal werken, en ik denk dat deze de kans heeft om een echte currency te worden.”

In het interview gaf Novogratz ook zijn mening dat de ‘crypto-winter’ voor cryptocurrencies grotendeels voorbij is en dat een bull market eraan komt. Hij legde zijn overtuiging uit dat investeerders van cryptocurrency, ondanks het feit dat ze enorme verlies hebben geleden, tijdens de bear market in 2018 niet terughoudend zullen zijn in hun terugkeer naar de markt.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!