Robinhood

Robinhood opent handel voor 7 cryptocurrencies in New York

Robinhood, de populaire aandeel- en crypto-investerende app, heeft officieel Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrency handel in New York gelanceerd. Dit meldde coindesk op 23 mei.

Het in Silicon Valley gevestigde Robinhood heeft in januari 2019 een BitLicense gekregen van het New York Department of Financial Services (NYDFS). De onderneming opende donderdag de toegang tot crypto-handel in deze staat.

Uit het persbericht:

“Momenteel kun je in zeven cryptocurrencies op Robinhood investeren: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin en Dogecoin. Je kunt ook de koersbewegingen en nieuws voor deze en nog 10 andere cryptocurrencies bijhouden.”

New York is uniek en problematisch voor crypto-handelaren omdat alle leveranciers een BitLicense moeten aanvragen, voornamelijk ondernemingen die ”het bezit van anderen opslaan en vasthouden”, aldus NYDFS. Door al deze vereisten weigeren veel crypto-startups zaken te doen in de staat.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN