Bitfinex lanceert Tokinex voor Initial Exchange Offering (IEO)

Bitfinex en Ethfinex, twee van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency exchanges, kondigen de lancering aan van Tokinex. Het nieuwe Initial Exchange Offering (IEO) platform. Bitfinex volgt hiermee andere grote exchanges in deze nieuwe branche, zoals Binance, Bittrex en KuCoin. De eerste token sale op Tokinex wordt op 23 mei bekendgemaakt. Klanten kunnen die dag vervolgens een verificatie via de BlockPass-app voltooien om in aanmerking te komen voor de token sale. De eerste token sale zal uiteindelijk plaatsvinden op 13 juni. Louis van der Velde, CEO van Bitfinex en Ethfinex zei het volgende:
“Wat het betekent om een exchange te zijn, is uitgebreid naar een compleet ecosysteem en niet alleen beperkt tot de taak om digitale activa te verhandelen. We zijn trots om eindelijk Tokinex te lanceren en de mogelijkheid te bieden om investeerders deel te laten nemen aan token sales in een eerlijke omgeving.”
Naast Tokinex heeft de onderneming zojuist LEO, de exchange token, gelanceerd. Het platform heeft hiermee ruim $1 miljard opgehaald in zijn investeringsronde. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!