Bittrex

Wat is Bittrex?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bittrex is een Amerikaanse cryptocurrency-exchange waar je eenvoudig coins kunt kopen en verkopen. De exchange is in 2013 opgericht door Bill Shihara en twee zakenpartners. Bittrex is ontwikkeld tot een van de meest bekende en grootste handelsplatformen wereldwijd. Het hoofdkantoor van Bittrex is gevestigd in Seattle, VS. Het platfom is erg gebruiksvriendelijk en heeft een uitgebreid aanbod van de meest bekende cryptocurrencies. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van de Bittrex-app, deze is beschikbaar op zowel iOS als Android en is alleen beschikbaar in het Engels.

Wanneer je wilt handelen op het Bittrex platform heb je een account nodig. Het aanmaken van een account is gemakkelijk en verloopt erg eenvoudig. Het neemt maar een paar minuten in beslag en na het registeren van jouw account ontvang je meteen een bevestigingslinkje in je inbox. Ga naar je inbox, klik op de verificatielink uit de mail en je account is meteen gereed voor gebruik!

Bittrex is één van de grootste platformen en daarom ook een aantrekkelijk doelwit voor hackers.  Ondanks dat de exchange nog nooit gehackt is, is 100% veiligheid niet te garanderen. Het is niet slim om je gehele investering op een exchange te laten staan. Een hardware wallet is de meest veilige optie voor het bewaren van je cryptocurrency.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN