Nieuwe Bitfinex exchange token verhandelbaar vanaf maandag

Cryptocurency exchange Bitfinex, zal zijn nieuwe token LEO aanstaande maandag verhandelbaar maken op de exchange. Het platform heeft ruim $1 miljard opgehaald in de investeringsronde. In een aankondiging van vrijdag zei Bitfinex dat het token UNUS SED LEO zal heten en verhandelbaar is tegen bitcoin. Ook zal het verhandelbaar zijn tegen de Amerikaanse dollar, stablecoin tether, ethereum en EOS. De technologiemanager van de exchange, Paolo Ardoino, zei eerder dat Bitfinex de verkoop van $1 miljard vorige week had stopgezet, met investeringen die blijkbaar varieerden van $1 miljoen tot $100 miljoen. Het was niet meteen duidelijk wie er precies hebben geïnvesteerd in de token sale, maar op vrijdag zei Bitfinex dat het 100 procent van zijn tokens had verkocht, in ruil voor $1 miljard in USDT.
“De overweldigende respons en snelle uitvoering van de token sale vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal voor Bitfinex. In aanvulling op onze euforie rond het brengen van zo’n ongekend en krachtige token, blijft het Bitfinex team toegewijd om te blijven groeien en om de kerninfrastructuur voor onze sector te ontwikkelen.”
De exchange heeft in een whitepaper aangegeven dat het elke maand een deel van de circulatie exchange tokens zal terugkopen, gebaseerd op de maandelijkse inkomsten of mogelijk het ontgrendelen van de fondsen door een betalingsverwerker, Crypto Capital. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!