Binance kondigt systeemupgrade aan

De grootste crypto-exchange, Binance, heeft morgen een systeemupgrade gepland die stortingen, opnames en transacties zal verhinderen. Dit zal ongeveer zes tot acht uur gaan duren. Dit volgens een officiële aankondiging die op dinsdag 14 mei gepubliceerd is. Gisteren had de CEO van de exchange, Changpeng Zhao (CZ), aangekondigd dat zij van plan waren om de stortingen en opnames vandaag volledig te hervatten, nadat deze gesloten waren vanwege de hack die op 7 mei plaatsvond. De hack resulteerde in een verlies van ongeveer 7.070 Bitcoins (BTC) uit de hot wallet van de beurs (ter waarde van meer dan $40 miljoen). Volgens het bericht begint de systeemupgrade morgen om 15 mei om 05:00 (Nederlandse tijd). In een tweet zei CZ het volgende:
“Tijdens de handelsstop zullen we, zoals gewoonlijk, jullie minimaal om de twee uur een update geven.”
In de post staat ook dat:
“Zodra de upgrade is voltooid, zullen we een verdere aankondiging doen en gebruikers een window van 30 minuten bieden om orders te annuleren, stortingen te verwerken, geldopnames te doen en alle andere accountgerelateerde functies te gebruiken, voordat de handel wordt hervat.”
Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!