Fidelity

Fidelity zal binnen een paar weken Bitcoin handel aanbieden

De Amerikaanse $7 miljard investeringsbedrijf Fidelity, zal in de komende weken Bitcoin (BTC) handel voor institutionele klanten aanbieden. Dit meldde Bloomberg op 6 mei.

De dochteronderneming is in oktober 2018 gelanceerd en heeft vanaf maart van dit jaar cryptocurrency bewaring aangeboden. Hiermee zet Fidelity een stap voor op zijn top concurrenten die tot nu toe grotendeels aan de zijlijn zijn gebleven.

“We hebben momenteel een select aantal klanten die we op ons platform ondersteunen”, zei woordvoerster Arlene Roberts tegen Bloomberg. Ze voegde eraan toe:

“We zullen onze services de komende weken en maanden blijven uitbreiden op basis van de behoeften van onze klanten, jurisdicties en andere factoren. Op dit moment is ons service-aanbod gericht op Bitcoin.”

Uit onderzoek bleek dat 47 procent van de institutionele beleggers denkt dat digitale activa het waard zijn om in te investeren.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN