Rapper Lil Pump accepteert Bitcoin (BTC) voor merchandise

Lil Pump, accepteert nu Bitcoin (BTC) als betaling in zijn officiële merchandise webshop. De betalingen zullen verlopen via bitcoin’s Lightning Network. Dit meldde Forbes op 25 april.

Het Lightning Network is een manier om transacties van Bitcoin bijna onmiddellijk en met lagere kosten te verzenden en ontvangen. De afgelopen jaar is het enorm gegroeid omdat Bitcoin ontwikkelaars vechten om ervoor te zorgen dat Bitcoin competitief blijft in een steeds drukker wordend crypto wereld.

Fans van de 18 jarige kunnen voor crypto kiezen zodra ze willen afrekenen. Dit is mogelijk omdat de webshop van de rapper, OpenNode gebruikt. Hierdoor kunnen klanten het Lightning Network optie selecteren bij het afronden van de bestelling. Hier is hoe het eruit ziet:

Net als de meeste betalingsverwerkers genereert de app een QR-code en een tijdslimiet om te betalen voor de bestelling. Om te kunnen betalen, moet je een wallet hebben die geschikt is voor het Lightning Network.

Lil pump werd vooral in 2017 bekend werd om zijn hit Gucci Gang en zijn meest nieuwe album Harverd Dropout.

Eerder schreven wij ook al een artikel over het betalen met Bitcoin op Amazon via het Lightning Network.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!