Het grootste reisbureau in Verenigd Koninkrijk gaat Bitcoin betalingen accepteren

Corporate Traveller, het grootste reisbureau in het Verenigd Koninkrijk, accepteert nu Bitcoin (BTC) betalingen. Dit volgens een persbericht dat op maandag 15 april gepubliceerd werd.

Door een nieuwe samenwerking met de cryptobetalings organisatie, BitPay, is Corporate Traveller in staat om Bitcoins te accepteren. Andy Hegley, General Manager van Corporate Traveller, zei het volgende:

“We zagen dat er een toenemende vraag is vanuit onze klanten naar een Bitcoin betalingsoptie voor boekingen voor zakelijke reizen. We hebben voor BitPay gekozen om onze merchant-verwerking te beheren, omdat ze het gemakkelijk maken en het volledige proces, van het verkrijgen van Bitcoin of Bitcoin Cash vanuit de klant tot het storten van contant geld op onze rekening, afhandelen.”

Corporate Traveller gaf verder aan niet bezorgd te zijn over de volatiliteit van de Bitcoin prijs, omdat de Bitcoins direct in Britse ponden worden omgezet. BitPay brengt, naar verluidt, vervolgens een commissie van 1% in rekening om het geld te converteren, wat volgens Corporate Traveller goedkoper is dan het verwerken van creditcard betalingen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!