Binance gaat Bitcoin SV delisten

’s Werelds grootste crypto-exchange, Binance, zal Bitcoin SV (BSV) verwijderen van hun platform, vanwege de controverse rond de maker van de cryptocurrency, Craig Wright. Dit volgens een publicatie die op maandag 15 april geplaatst werd.

De beurs kondigde aan dat het alle BSV-handelsparen zou schrappen op 22 april. De CEO van Binance heeft eerder al gedreigd met het delisten van de coin, omdat Craig Wright beweerde dat hij de uitvinder van Bitcoin (BTC) zou zijn, beter bekend als Satoshi Nakamoto.

In de aankondiging van Binance gaven zij het volgende aan:

“We beoordelen periodiek elk digitaal activum dat we aanbieden, om ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan de hoge standaarden die we verwachten.”

Deze omvatten de toewijding van het team aan het project, het niveau en de kwaliteit van de ontwikkelingsactiviteiten, het netwerk en de stabiliteit van hun smart contracts, het niveau van de openbare communicatie, reacties op periodieke due diligence-aanvragen, bewijs van onethisch of frauduleus gedrag en hun bijdrage aan het totale crypto-ecosysteem.

Wright heeft de afgelopen jaren beweerd dat hij de persoon achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto is, maar zijn bewijs voor deze bewering wordt door vele betwist.

In een reeks follow-up tweets gaf CZ, de CEO van Binance, onder andere aan dat hij Craig Wright een bedrieger vindt.

Wright heeft wettelijke brieven verzonden naar verschillende personen die beweren dat hij Satoshi niet is, inclusief Peter McCormack, de gastheer van de podcast ‘What Bitcoin Did’.

Binance zal BSV-opnames blijven ondersteunen tot 22 juli.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!