Bakkt en Fidelity zijn druk bezig met team uitbreidingen

De afgelopen week hebben Bakkt en Fidelity beide hun team weten te versterken met grote namen.

Fidelity

Fidelity Digital Assets heeft een voormalige Coinbase-manager benoemd tot hoofd van Sales en Marketing. Dit volgens een persbericht dat op woensdag 10 april werd gepubliceerd.

Christine Sandler, die eerder het hoofd was van institutionele verkoop bij Coinbase, is toegetreden als hoofd van Sales en Marketing bij Fidelity. In deze rol zal Sandler naar verluidt de uitbreiding van het bedrijf naar nieuwe markten leiden, evenals de verantwoordelijkheid nemen voor de service van institutionele klanten.

Sandler’s eerdere ervaring omvat ook Head of Equity Electronic Sales voor Amerika bij Barclays Investment Bank, Executive Vice President en Global Head of Sales bij NYSE Euronext en hoofd van Electronic Sales bij het investerings- en vermogensbeheerbedrijf Merrill Lynch.

Bakkt

Ook Bakkt is druk bezig met het werven van nieuwe medewerkers. Zo zal een voormalig technisch directeur bij PayPal en Google toetreden tot het team. Dit heeft de CEO, Kelly Loeffler, aangekondigd in een blogpost op Medium op donderdag 11 april.

Met meer dan 25 jaar ervaring in digitale betalingen, engineering, strategie en operaties, is Mike Blandina toegetreden tot Bakkt als chief product officer (CPO).

Als de nieuwe CPO van Bakkt, zal Blandina de inspanningen van het bedrijf leiden om een ​​vertrouwd ecosysteem voor digitale activa te convergeren, om Bakkt te helpen echte toepassingen te creëren voor Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.

Blandina is vooral bekend als hoofd van betalingen en credit engineering bij PayPal en als technisch directeur bij Google Wallet. Daarnaast verwierf Blandina venture-backed FinTech startup TxVia en was hij ook actief als CTO bij Blackhawk Network.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!