Block 30 Labs presenteert tijdens DigiByte Global Summit

Cassiopeia Services, officiële PR voor DigiByte, is verheugd om Block 30 Labs aan te kondigen als partner bij de eerste DigiByte Global Summit in Amsterdam op 19 april 2019: https://digibytesummit.io/ Het hoofdkantoor van Block 30 Labs is gevestigd in San Diego Californië USA. De onderneming ontwikkelt in zijn roadmap voor 2019-2020 drie kerntoepassingen van gedecentraliseerde blockchain technologie voor wereldwijde acceptatie door consumenten, ondernemers en Fortune-500 onderneming:
  1. De BLOCK 30 Marktplaats – ’s Werelds eerste Web 3.0-marktplaats gebouwd op de blockchain. Wereldwijd worden kopers en verkopers aan elkaar verbonden in de uitwisseling van waarde op de blockchain. Hierbij kun je denken aan: concertkaartjes, automotive, horeca, bedrijven, grond, kwekerijen, wijnhuizen, fractioneel eigendom, ontwikkeling van gemengd gebruik en commercieel onroerend goed.
  2. De BLOCK 30 Pay digitale portemonnee – deze zal beschikbaar zijn voor het afrekenen op de BLOCK 30 Marktplaats. Daarnaast zal het wereldwijd klanten en ondernemers helpen om digitale assets te gebruiken en te adopteren via de zogenaamde BLOCKS. Dit wordt mogelijk gemaakt door DigiByte.
  3. De BLOCK 30 Financial divisie – deze geeft de BLOCK 30 Pay digitale portemonneehouders de mogelijkheid om te investeren in security tokens (bijv. BLOCK 5, BLOCK 10, BLOCK 30, etc.). Dit kunnen ze rechtstreeks doen vanaf hun mobiele telefoon.
“We hebben het het succes van Alibaba bij de Chinese consument bestudeerd met hun end-to-end levering op de Alibaba Marketplace, AliPay en AliFinancial. Daaruit hebben we veel inspiratie gehaald in hoe ze in staat waren om nieuwe technologie voor de klant te stroomlijnen met interoperabiliteit met 1 klik op het platform,” zei Brian McLaren Foote, CEO van BLOCK 30 Labs. “We zien exact dezelfde kansen voor de adoptie van op maat gemaakte blockchain technologieën.  Van de 1e tot en met de 3e wereld wordt wereldwijd de consument steeds mobieler, wil mobiel kunnen betalen en heeft een verhoogde “éénkliks” verwachting voor het beheer van hun persoonlijke en financiële activa op de blockchain. BLOCK 30 Labs gaat hier bij aansluiten,” vervolgde Foote. “Als je kijkt naar nieuwe technologie zoals Cloud, duurde het niet lang voordat Alibaba en Amazon Cloud combineerde met hun verkoop-, marktplaats- en financiële divisies en dit aan de consument, ondernemers en de Fortune 500-onderneming gingen verkopen. Die combinatie ging echt hard. De gedecentraliseerde blockchain staat nu op een vergelijkbaar punt in de geschiedenis.” “De volledige ecosysteem visie van BLOCK 30 Labs is een perfecte match voor de visie van waar we met DigiAssets naar toe willen,” zei de oprichter van DigiByte, Jared Tate. Gisteren plaatsten we een aankondiging van het Digibyte Global Summit. Lees hier meer over het evenement! Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!