Digibyte Global Summit 2019

DigiByte kondigt eerste DigiByte Global Summit aan!

De summit vindt plaats in Amsterdam, op 19 april. Het thema van de DigiByte Global Summit 2019 is ‘The Power of Decentralization’. Een agenda die voortbouwt op de vele mogelijkheden die DigiByte en de gedecentraliseerde crypto technologie ons biedt. Cassiopeia Services, de officiële PR voor DigiByte, is verheugd om Vertbase aan te kondigen als hoofdsponsor en partner bij de eerste DigiByte Global Summit. Vertbase is een digitaal valutaplatform waarmee gebruikers op een veilige en eenvoudige manier crypto munten kunnen kopen en verkopen. VertBase heeft als doel de acceptatie van cryptomunten te verbreden de zichtbaarheid te vergroten van altcoins met een grote gebruikswaarde. Justin Seidl, mede-oprichter van Vertbase zei het volgende:
“Toen ik eenmaal begon met het verkennen van altcoins, merkte ik dat sommige van deze cryptomunten een verbazingwekkend groot potentieel blijkt te hebben. Helaas is het tijdrovend en duur en ook vaak lastig om deze altcoins te kopen. Particuliere beleggers willen niet meerdere keren wisselen en transactiekosten betalen om hun munten te kunnen aanschaffen. Dus besloot ik een makkelijk te gebruiken altcoin platform op te zetten, voor het kopen en verkopen van digitale assets die niet worden ondersteund door de huidige marktleiders.”
Vertbase is geregistreerd bij het Ministerie van Financiën van de Verenigde Staten als een MSB-bedrijf voor zakelijke kredietverlening en is uitgerust met een robuust controlesysteem tegen het witwassen van geld. Vertbase oprichters, Justin Seidl en Stuart Menzies zijn ook aawezig als sprekers op de DBG Summit. Andere bevestigde sprekers zijn DigiByte-oprichter Jared Tate; Officiële DigiByte PR Stefania Barbaglio; DigiByte Awareness Team oprichter Rudy Bouwman; en de oprichters en hoofdontwikkelaars van V-ID en Antum ID. Stefania Barbaglio, PR voor DigiByte zei: “We zijn verheugd om Vertbase aan boord te hebben op onze Global Summit. Vertbase is de ideale partner voor DigiByte. We delen de visie over het bouwen van een transparant financieel systeem op basis van gedecentraliseerde technologie. Wij geloven dat de crypto-wereld kan profiteren van een betere samenwerking. En samen met steeds meer mensen willen we onze visie bereiken waarin volledige controle over ons eigen geld en bezittingen mogelijk is”. Vertbase zei: “We zijn er trots op hoofdsponsor te mogen zijn van de DigiByte Global Summit. We ondersteunen hun project en hun grote community. DigiByte heeft zichzelf bewezen met sterke toepassingen op het gebied van beveiligingsfuncties die gebruik maken van de DigiByte Blockchain. DigiByte heeft een aantal spannende plannen en projecten waar ze aan werken en we twijfelen er geen moment aan dat ze een belangrijke speler in deze sector zullen blijven”. DigiByte Global Summit:
  • 19 april 2019
  • De Balie
  • Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR
  • Amsterdam, Nederland
  • Tickets kunnen hier worden gekocht

Wat is Digibyte?

DigiByte is een sterk gedecentraliseerde publieke UTXO-blockchain die gebruikers een breed scala aan toepassingen biedt, waaronder valuta, gegevensopslag en identiteitsverificatie en -beveiliging. DigiByte is de langste van alle UTXO blockchains, heeft een breed netwerk dat bestaat uit meer dan 10.000 knooppunten over de hele wereld (Bitcoin BTC, in vergelijking, draait momenteel ook ongeveer op 10.000 knooppunten). Ook het mijnen van DigiByte is uitermate gedecentraliseerd, minstens twee keer zo veel als Bitcoin. Daarnaast is DigiByte voorzien van high-speed blockcreatie en uitstekende transactiesnelheid, vooral in vergelijking met andere UTXO blockchains. Elke 15 seconden wordt er een Digibyte block gevonden, DGB’s mining snelheid is 40 maal sneller dan Bitcoin. Ook is DigiByte momenteel in staat om 560 transacties per seconde af te handelen. Een periodieke automatische vergroting van de blok grootte zorgt ervoor dat er stapsgewijs wordt geschaald tot een waarde van 280.000 transacties per seconde in het jaar 2035. Hiermee wordt door DigiByte wereldwijde adaptatie ondersteund. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!