Binance 2.0

Binance Launchpad ICO Celer Network haalt $4 miljoen op

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance Launchpad is een exclusief tokenlanceringsplatform van Binance. Het platform is ontworpen om blockchain-startups te helpen met geld inzamelen. Zodat producten ontwikkeld kunnen worden gericht op cryptocurrencyadoptie.

De vorige token sales op de Binance Launchpad waren: Fetch.AI (FET) en BitTorrent token (BTT). Tijdens de BTT sale waren alle 50 miljard BTT tokens binnen 15 minuten verkocht. De totale waarde hiervan is 7.1 miljoen. De FET-token-verkoop bracht $6 miljoen dollar op.

Heb je nog geen account bij Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN