Binance 2.0

Binance Launchpad ICO Celer Network haalt $4 miljoen op

Binance Launchpad is een exclusief tokenlanceringsplatform van Binance. Het platform is ontworpen om blockchain-startups te helpen met geld inzamelen. Zodat producten ontwikkeld kunnen worden gericht op cryptocurrencyadoptie.

De vorige token sales op de Binance Launchpad waren: Fetch.AI (FET) en BitTorrent token (BTT). Tijdens de BTT sale waren alle 50 miljard BTT tokens binnen 15 minuten verkocht. De totale waarde hiervan is 7.1 miljoen. De FET-token-verkoop bracht $6 miljoen dollar op.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN