Bitcoin Meester gaat samenwerken met Wild FM

Cryptobroker Bitcoin Meester gaat een partnerschap aan met radiozender Wild FM. Bij de populaire muziekzender kun je vanaf maandag 18 maart tot woensdag 17 april leuke cryptoprijzen winnen. Zo heb je de mogelijkheid om vier keer een wallet met daarin 50 euro te winnen. In de komende periode zullen er verschillende leuke campagnes gedraaid worden. Één van deze campagnes is op vrijdag. Je kunt dan namelijk live gebeld worden en zodra jij de gelukkige beller bent win je een wallet bij Bitcoin Meester t.w.v. 50 euro aan cryptocurrencies

Wanneer hoor je Bitcoin Meester op de radio?

Het promotiespotje zal vijf keer per dag gedraaid op Wild FM:
  • 2 keer in de ochtend (willekeurig tussen 09:00 en 16:00)
  • 2 keer in de avond (in de avondspits)
  • en nog één keer
Op de vrijdagochtend wordt het laatste nieuws besproken over de crypto-markt. De campagne van Bitcoin Meester op Wild FM loopt van maandag 18 maart tot woensdag 17 april. Jurgen Rijkers, Chief Operating Officer (COO) bij Hitradio Wild FM, licht toe:
“We hebben een goed gesprek gehad met Bitcoin Meester, die ons wijzen op het potentieel van dit onderwerp. Wij zien zeker een behoefte onder onze luisteraars, vooral de millennials, om Bitcoin en cryptovaluta beter te begrijpen. Dit is een ‘hot’ item en we leggen dit graag aan de luisteraar uit in Jip en Janneke-taal zodat hij of zij het beter kan begrijpen. Crypto is een onbekende, best complexe wereld. Wij willen onze luisteraars graag breed informeren over de handel en wandel in deze wereld.“
Christiaan Jimmink, marketing manager bij Bitcoin Meester, geeft aan:
“Door het over crypto te hebben op de Nederlandse radio kunnen we eindelijk mensen bereiken die wij anders niet bereiken. Wild FM is hier een ideale partner in. Zo kunnen we mensen van de buitenwereld laten zien wat crypto inhoudt en hoe blockchain onze maatschappij kan veranderen.”

Bekendmaking cryptowallet winnaars:

De bekendmakingen van de cryptowallet ter waarde van 50 euro zullen plaatsvinden op de volgende datums:
  • 22 maart
  • 29 maart
  • 5 april
  • 12 april

Over Wild FM Hitradio

Wild FM Hitradio is een Noord-Hollands en Flevolands regionaal commerciële radiostation. Wild FM Hitradio is een van de grootste radiozenders in de regio Amsterdam en daarbuiten. Op de zender wordt dagelijks popmuziek gedraaid met een doelgroep in de leeftijd tussen de 10 en 49 jaar. De radiostation heeft wekelijks een bereik van ruim 470 duizend luisteraars.

Over Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is op dit moment één van de leidende partijen in Nederland binnen de cryptocurrency handel. De reden hiervoor zijn zowel de functies die Bitcoin Meester aanbiedt als wel de hoeveelheid munten die zij aanbieden. Zij bieden op dit moment namelijk 142 munten aan en hier komen bijna wekelijks munten bij. Hiermee zijn zij een voorloper op alle concurrenten in Nederland en eigenlijk zelfs in de Benelux. Het fijne van Bitcoin Meester is ook dat zij voor al deze munten een wallet aanbieden. Er is dus geen noodzaak de cryptovaluta naar een externe wallet te sturen, je kan ze gewoon op je account laten staan. Probeer Bitcoin Meester nu zelf uit via de onderstaande knop of via deze link: www.bitcoinmeester.nl Hoe denken jullie hierover? Laat het weten op ons Telegram kanaal! Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen CryptoBenelux en Bitcoin Meester.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!