Bitcoin Meester review

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is op dit moment één van de leidende partijen in Nederland binnen de cryptocurrency handel. De reden hiervoor zijn zowel de functies die Bitcoin Meester aanbiedt als wel de hoeveelheid munten die zij aanbieden. Zij bieden op dit moment namelijk 142 munten aan en hier komen bijna wekelijks munten bij. Hiermee zijn zij een voorloper op alle concurrenten in Nederland en eigenlijk zelfs in de Benelux. Het fijne van het handelsplatform is ook dat zij voor al deze munten een wallet aanbieden. Er is dus geen noodzaak de cryptovaluta naar een externe wallet te sturen, je kan ze gewoon op je account laten staan. Dat maakt het traden toch een stuk gemakkelijker! Ook zijn al deze munten te storten als je ze al ergens anders hebt. Daarnaast hebben we nog nooit gemerkt dat ze out of stock zijn. Zelfs tijdens een marktcrash kunnen zij munten blijven leveren. Kijkend naar hun Rotterdamse concurrent, is dat een enorm groot voordeel. Bitcoin Meester komt regelmatig als goedkoopste Bitcoin aanbieder uit de bus op prijsvergelijkingswebsites. Staan ze niet op één, dan staan ze wel op twee of drie. Je hoort het goed, ze staan altijd in de top 3 en laten daarmee concurrenten als Bitmymoney en BTCDirect achter zich. Het handelsplatform biedt ook any-to-any exchange aan. Iedere munt die jij in je portefeuille op Bitcoin Meester hebt, kan je wisselen tegen een andere munt die zij aanbieden. Je hoeft dus niet eerst om te wisselen naar BTC. Hierdoor bespaar je sowieso één keer fee, maar wat Bitcoin Meester ook goed doet is het halveren van de any to any fee. Voor het aankopen en verkopen rekent het handelsplatform een standaard fee van 2%. Hierover is een korting te verdienen van in totaal 1,75%! Hierdoor betaal je nog maar 0,25% fee. Hoeveel fee je verdient, is afhankelijk van hoeveel je handelt. En betaal jij de standaard fee van 2%, dan betaal je voor de any to any exchange nog maar 1%. Reken uit je winst! Een andere functie die zij aanbieden zijn de geavanceerde orders. Dat betekent dat je stop loss, stop limit en buy orders kan plaatsen. Iets wat eigenlijk iedere trader nodig heeft! Als je alle bovenstaande functionaliteiten bij elkaar optelt, kan je je voorstellen dat wij erg enthousiast zijn over Bitcoin Meester.

Bitcoin Meester voegt Bancontact toe!

Lange tijd was het alleen mogelijk om via iDeal, SEPA en Sofort te betalen. iDeal is mooi voor de Nederlanders, maar voor het buitenland zat er niets anders op dan een werkdag wachten totdat je dan eindelijk kon gaan handelen op je Bitcoin Meester account.  Mensen buiten  Nederland zaten maar te wachten op een manier dat wij ook snel konden handelen.. Creditcard misschien? Of toch Bancontact? En toen was daar vanuit het niets Bancontact! Bitcoin Meester laat zien dat ze geluisterd hebben naar hun klanten en hebben nieuwe betaalmethodes geïntegreerd. Zonder vooraankondiging, zodat ze rustig het systeem vorm konden geven, zagen we de waslijst aan opties om geld te storten.  Om de betaalmogelijkheden maar even op te sommen:
  • iDeal
  • Bancontact
  • SEPA
  • Giropay
  • Sofort
  • MyBank
Wat het handelsplatform erg netjes doet is de doorberekening van Bancontact. Waar andere partijen gemakkelijk 2% fee vragen voor een betaling met Bancontact, berekent Bitcoin Meester de 1,1% fee die zij berekend krijgen door. Dat zorgt ervoor dat Bancontact betalingen een stuk goedkoper worden. Daarnaast geeft het vertrouwen: Bitcoin Meester laat duidelijk zien hier geen geld over te willen verdienen. Met de Bancontact mogelijkheden gaat Bitcoin Meester duidelijk voor het veroveren van de Belgische markt en dat is iets wat wij alleen maar toe kunnen juichen. Probeer Bitcoin Meester nu zelf uit via de onderstaande knop of via deze link: https://www.bitcoinmeester.nl/ Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!