Tron en Tether werken samen voor USDT op het Tron-netwerk

Blockchain-protocol Tron (TRX) en Tether, uitgever van stablecoin USDT, hebben een samenwerking bekendgemaakt om USDT in het tweede kwartaal van 2019 aan het Tron-netwerk te introduceren. Het nieuws werd op 4 maart met Cointelegraph gedeeld. De komende op TRC20 gebaseerde USDT, kan worden gecombineerd met alle Tron-gebaseerde protocollen en gedecentraliseerde toepassingen (DApps). Daarnaast zal het transactie en uitwisseling van fiat-pegged munten mogelijk maken over de blockchain. Tron positioneert zich als een concurrent van Ethereum (ETH) door gedecentraliseerde financiering te koppelen aan een breder, gedecentraliseerd internetecosysteem. Ze beweren dat de toevoeging van USDT het bestaande ecosysteem van decentrale toepassingen (DApps) zal verhogen. “Het zal de algehele waardeopslag verbeteren de Gedecentraliseerde Exchange (DEX) liquiditeit verhogen”. Het nieuwsbericht geeft hiernaast aan dat USDT op Tron de blockchain in het algemeen toegankelijker zal maken voor institutionele beleggers en partners op bedrijfsniveau. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!