Bitstamp kondigt partnership aan met grote Zwitserse online bank

Europese exchange Bitstamp, heeft een partnership aangekondigd met de grote Zwitserse online bank Dukascopy. Dit werd bekendgemaakt in een officiële aankondiging op vrijdag 25 januari. Bitstamp gaat Bitcoin (BTC) transacties namens Dukascopy Bank, ondersteunen. Klanten kunnen Bitcoin naar hun rekeningen verzenden, deze omzetten in Amerikaanse dollars en handelen op de Swiss FX Marketplace. Daarnaast kunnen klanten geld terugstorten naar hun wallet in de vorm van Bitcoin. Bitstamp gelooft dat het nieuwe partnership zal bijdragen aan het overbruggen van de kloof tussen crypto en traditionele financiën.
“Deze samenwerking is een nieuwe stap in de richting van ons doel om de kloof tussen crypto en traditionele financiën te overbruggen. Het is verder een bewijs dat onze inspanningen op het gebied van compliance en regelgeving resultaten blijven opleveren in een tijd van snelle rijping van de cryptocurrency industrie.”
In oktober 2018 werd Bitstamp overgenomen door de, in België gevestigde, investeringsmaatschappij NXMH, die op zijn beurt weer eigendom is van het Zuid-Koreaanse NXC Corp. Kort na de overname kondigde Bitstamp aan dat het op weg was naar ‘mondiale expansie’. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.