Deloitte: blockchain is één van de meest innovatie technologieën van de toekomst

Blockchain wordt door Deloitte gezien als een innovatieve technologie die de toekomst vorm gaat geven. Dit werd gepubliceerd op woensdag 16 januari in het Tech Trends 2019-rapport van Deloitte. Volgens een stuk in het rapport is “advanced networking de onopgemerkte held van onze digitale toekomst”, en blockchain is hier een onderdeel van. Het rapport merkt verder op dat blockchain één van de technologieën is waarvan het belang snel groeit en nog steeds goed op weg is naar massale adoptie. Het rapport gaat verder met aangeven dat, volgens de projectie van de International Data Corporation (IDC), de wereldwijde uitgave voor blockchain-oplossingen in 2021 ongeveer $ 9,7 miljard zal gaan bedragen. Het rapport van Deloitte voorspelt in welke mate blockchain zich in het komende jaar waarschijnlijk zal ontwikkelen.
“We zullen waarschijnlijk doorbraken zien in gateways, integratielagen en gemeenschappelijke normen in de komende jaren.”
Voor toepassingen van cryptocurrencies verwachten de onderzoekers dat gebruik gemaakt gaat worden van Proof-of-Stake (PoS) -algoritmen om problemen met schaalbaarheid en transactiekosten aan te pakken. In een eerder onderzoek van Deloitte, dat uitgevoerd werd onder 1.000 blockchain-savvy executives bij bedrijven met een jaarlijkse omzet van $0,5 miljard of meer in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Mexico, Duitsland, Frankrijk en China. Gaf  ruim 39% aan dat blockchain-technologie overhyped was. Lees het volledige artikel hier. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!