Crypto miljonair zegt dat Bitcoin geen toekomst heeft

Crypto miljonair, Erik Finman, beweert dat Bitcoin (BTC) geen toekomst meer heeft. Dit gaf hij aan in interview met de financiële nieuwswebsite MarketWatch op maandag 17 december. Erik is beroemd geworden vanwege zijn vroege investering in Bitcoin. Hij heeft namelijk in 2011, toen hij 12 jaar oud was, voor $1000 BTC gekocht. De munt was op dat moment zo’n $12 waard. Zijn totale BTC portfolio steeg, in 2017, naar een totale waarde van meer dan $4 miljoen. In het interview met MarketWatch, zei hij echter:
“Bitcoin is dood, het is te gefragmenteerd en er is veel onderlinge strijd, hierdoor denk ik dat het geen stand zal houden.”
Tevens gaf hij een net zo veelbelovende voorspelling voor Litecoin:
“Litecoin is al een tijdje dood. Het is net als wanneer de zon ondergaat en er is een periode van acht minuten vlak voordat het donker wordt. Litecoin is in de zevende minuut.”
Erik praatte met meer optimisme over “project-gebaseerde munten”, zoals Ethereum, Bitcoin Cash en Zcash. De tiener ging verder met het bekritiseren van Wall Street, hij zei:
“Ik ben beter in dit soort dingen dan die miljonairs. Ze weten niet hoe het systeem werkt, het zijn nerds. Ik ben meer dan dat.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!