Coinbase lanceert nieuwe functionaliteit voor Amerikaanse gebruikers

Coinbase heeft een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het platform waardoor investeerders hun digital valuta kunnen omzetten. De toegevoegde waarde van dit functionaliteit is dat exchanges via deze functionaliteit veel goedkoper zijn. De nieuwe functionaliteit ondersteund Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Litecoin en 0x. Met de nieuwe functionaliteit kan een investeerder zijn Bitcoin bijvoorbeeld meteen omzetten in Bitcoin Cash, zonder hiervoor eerst Bitcoin te moeten verkopen om vervolgens Bitcoin Cash te kopen. Dit zijn namelijk dubbele transacties, waardoor er dus dubbele kosten zijn. Door gebruik te maken van de nieuwe functionaliteit brengt Coinbase ongeveer 1% in rekening. Dit percentage kan veranderen naar aanleiding van de volatiliteit in de markt. De nieuwe functie is momenteel alleen beschikbaar op de website en voor de mobiele applicatie. Vorige week meldde Coinbase ook dat ze een samenwerking zijn aangegaan met PayPal. Hierdoor kunnen Amerikaanse Coinbase-gebruikers gratis hun digitale valuta naar hun PayPal account verzenden. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!