Coinbase voegt geldopnames toe aan PayPal

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft gratis geldopnames voor het online betalingssysteem PayPal geïntroduceerd. Dit meldde een coinbase blogpost die op 14 december is gepubliceerd. Vanaf nu kunnen Coinbase gebruikers uit de Verenigde Staten hun geldsaldo verzenden naar PayPal. Deze mogelijkheden zullen naar verluidt ergens in 2019 voor andere landen worden uitgerold. Coinbase en PayPal waren eerder in 2016 al geïntegreerd. Gebruikers hadden toen al de mogelijkheid om Bitcoin (BTC) verkopen en hun fiat-geld in een PayPal wallet te laten storten. De integratie werd aansluitend gestopt wegens technische problemen. In december is de exchange begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid om handelsondersteuning te bieden aan 31 cryptocurrencies. Mogelijke nieuwe toevoegingen zijn Ripple (XRP), EOS en Cardano (ADA). Coinbase gaat samenwerken met lokale banken en toezichthouders om ze in zoveel mogelijk rechtsgebieden toe te voegen. Coinbase Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!