BitMEX CEO: 24/7 handel in alle soorten activa is de toekomst

Arthur Hayes, de algemeen directeur en mede-oprichter van BitMEX, een exchange die in het afgelopen jaar bijna $1 biljoen in volume heeft verwerkt, sprak tijdens de nieuwste aflevering van Laura Shin’s Unchained-podcast van de CME Global Leadership Conference in Florida. Shin vroeg aan haar gasten hoe zij dachten dat de toekomst van blockchain-technologie er zou uitzien. Hayes vertelde eerste het verhaal over hoe hij betrokken was geraakt bij het handelen in crypto. Hij werkte tot mei 2013 bij Citibank. Nadat hij zijn baan was kwijtgeraakt ging hij de handel in met Bitcoin (BTC). Ongeveer 8 maanden nadat hij zijn baan verloor, richtte hij BitMEX op in januari 2014. Hayes zei het volgende:
“Ik denk dat 24/7 handel in alle verschillende soorten activa iets is dat de toekomst gaat worden, zoals we in cryptomarkten hebben, maar wat nog niet gebeurd op de meeste beurzen.”

Jury is er nog niet uit of crypto’s een nieuwe activaklasse zijn: Arthur Hayes

Later in de podcast vroeg Shin aan haar gasten of crypto-activa een nieuwe activaklasse zijn. Hayes zei dat de hedendaagse cryptocurrency te klein is om als een “activaklasse” te worden beschouwd, maar dat dit in de komende tien jaar “wellicht” één activaklasse zou kunnen worden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!