Subreddit /r/ Bitcoin bereikt één miljoen abonnees

Bitcoin (BTC) community subreddit “/r/ Bitcoin” heeft de 1 miljoen abonnees gehaald. Dit meldde de moderator genaamd ‘ibelite’ in een bericht op 2 december. Een van de bekendste online BTC communities, /r/ Bitcoin, werd opgericht in september 2010, ongeveer twee jaar na de release van het Bitcoin whitepaper. De subreddit heeft het aantal van 1 miljoen abonnees bereikt. In de subreddit beschrijving staat het volgende ‘wij zijn toegewijd aan BTC, de munt van het internet’.  Gevolgd door het volgende:
“Bitcoins worden uitgegeven en beheerd zonder enige centrale autoriteit: er is geen overheid, onderneming of bank die verantwoordelijk is voor BTC. Je bent wellicht geïnteresseerd in BTC als je van cryptografie, peer-to-peer-systemen of economie houdt.”
Een andere subreddit genaamd ‘/r/ btc’, werd later op de site gecreëerd om gratis en open BTC discussie te bevorderen en te ondersteunen. Dit was een reactie op de beschuldigingen dat de moderators van het forum /r/ Bitcoin zich bezighielden met censuur tegen bepaalde thema’s. Het gaat voornamelijk om het debat over de toename van de blokgrootte. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!