Vitalik Buterin: sommige toepassingen van Blockchain zijn verspilde tijd

Mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, gaf in een nieuwsuitzending van Quartz aan dat de toepassing van blockchain-technologie in sommige industrieën “verspilde tijd” is. Dit gaf Vitalik Buterin ook al aan tijdens de Devcon4 blockchain-conferentie. Hij zei:
“Soms is het voor marketing hype en soms zijn het gewoon mensen die oprecht enthousiast zijn over blockchain-technologie en willen ze het ding hebben waar ze enthousiast over zijn. Vervolgens willen ze hun baan en hun enthousiasme combineren. Dit is volledig legitiem en menselijk.”
Vitalik Buterin ziet cryptocurrencies en grensoverschrijdende betalingen als de perfecte combinatie en zei:
“Alle andere ideeën, of we het nu hebben over producten of over een identiteitsoplossing, hebben duidelijk nog veel meer tijd nodig om te worden uitgewerkt, voordat we kunnen zien of het zinvol is op grote schaal.” “Ze bieden momenteel absoluut nog geen 100 procent garantie, vooral niet in de echte wereld.”
Hij ging verder met het bekritiseren van het systeem om voedingsmiddelen te volgen van IBM. Dit systeem is ontworpen om een ​​bevestiging te geven van de oorsprong van producten. Hij stelt dat, hoewel het project potentiële waarde heeft, hij niet zeker is van het vermogen van het bedrijf om het uit te voeren. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!