Wat is IBM?

IBM is één van de grootste IT-ondernemingen met meer dan 425.000 werknemers wereldwijd. Het bedrijf is actief in ruim 160 landen en heeft het grootste aantal patenten voor de laatste 20+ jaar. Een lange tijd waren de meeste grote bedrijven, terughoudend of negatief tegenover blockchain en cryptocurrencies. Nu een grote hoeveelheid mensen investeert in cryptocurrencies en de markt niet te missen is, staan ondernemingen voor de belangrijke beslissing om geen tijd te verliezen en serieus te worden over cryptocurrencies. Het laatste nieuws toont aan dat IBM misschien wel de grootste onderneming in de blockchain gebaseerde productenmarkt wor

“We zien een enorme vraag naar de uitgifte van digitale activa over de hele linie”, aldus IBM’s nieuwe hoofd van de ontwikkeling van Blockchain, Jesse Lund. Het laatste nieuws van IBM wijst op veel interesse van IBM in de markt voor cryptocurrency.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!