Bitcoin kan eind 2019 de $20.000 bereiken volgens BitPay COO Sonny Singh

De Chief Commercial Officer (COO), Sonny Singh, van de wereldwijde betaalplatform BitPay voorspelt dat Bitcoin (BTC) aan het eind van 2019 de $15.000 tot $20.000 kan bereiken. Hij maakte zijn prognose gedurende een interview met Bloomberg op 22 november. Over Bitcoin die meer dan 32 procent in waarde is gedaalde deze maand, zei Singh het volgende:
‘”Ik vermoed dat de volgende grote prijsstijging zal komen wanneer grote reguliere financiële partijen zoals Fidelity en Intercontinental Exchange (ICE) volgend jaar beginnen met de lancering van hun crypto gebaseerde beleggingsproducten.”
Daarnaast vertelde Singh het volgende aan de journalisten:
”Door de toegang van grote financiële partijen in deze ruimte, zou dit ervoor kunnen zorgen dat de prijs van Bitcoin tegen 2019 kan oplopen tot $15.000- $20.000.”
Singh wees ook op de structurele veranderingen in de crypto markt. De veranderingen hebben betrekking tot trouwe ondernemingen zoals de Amerikaanse crypto exchange Coinbase en cryptobank Silver gate, die zich voorbereiden op mogelijke initiële openbare aanbiedingen (IPO’s) . Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!