Bitcoin Bull Tom Lee verrast door daling crypto volatiliteit

De Bitcoin prijs was in de afgelopen weken redelijk stabiel, zelfs toen de wereldwijde aandelenmarkt te maken kreeg met een flinke correctie. Tom Lee, de grondlegger van Fundstrat Global Advisors en een van de befaamde Bitcoin bulls van Wall Street, vertelde dat hij enorm verrast was door de val in crypto volatiliteit. Vooral wanneer dit vergeleken wordt met de recente fluctuaties van de aandelenmarkt. Hij vertelde CNBC:
“Het is wonderbaarlijk om te zien hoe klein Bitcoin (BTC) nog is, vooral als we kijken naar de market cap. De totale cryptocurrency market cap is pas $200 miljard. Als we dit vergelijken met de $90 biljoen aan wereldwijde activa dat pas nog een enorme correctie gezien heeft. Dan ben ik enorm benieuwd wat er nog voor Bitcoin komen gaat.”
Lee, die op een gegeven moment had voorspeld dat de Bitcoin prijs dit jaar boven de 25.000 dollar zou kunnen uitkomen, gaf aan dat BTC een support lijkt te hebben gevonden op $6.000. Dit komt omdat het dit jaar verschillende keren de $6.000 heeft getest en er toch steeds boven gebleven is. De markt heeft de stroming van nieuw fiat geld nodig om cryptocurrency uit zijn 10 maanden lange sleur te schudden. Lee gelooft dat dit zelfs nog vóór het einde van het jaar kan gebeuren. Zodra belangrijke spelers uit de financiële branche zoals Bakkt, ErisX en Fidelity cryptodiensten beginnen te introduceren voor institutionele beleggers. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!