Mike Novogratz verwacht een Bitcoin prijsstijging in de eerste helft van 2019

CEO van Galaxy Investment Partners en investeerder, Mike Novogratz, heeft gezegd dat hij geen prijsstijging van Bitcoin (BTC) verwacht, totdat institutionele adoptie plaatsvindt. Dit zou volgens Novogratz in de eerste helft van volgend jaar kunnen gebeuren. Dit zei hij tijdens een interview met Erik Schatzker van Bloomberg.
“Een ding dat je leert in dit proces is dat alles wat langer duurt dan je had gehoopt. Ik zie niet dat we aan het einde van het jaar $10.000 gaan breken,” zei Mike Novogratz.
Novogratz benadrukte de behoefte aan een langetermijnrally, waarvan hij gelooft dat deze de crypto-markt naar een marketcap van $ 20 biljoen zou kunnen leiden. Hij blijft ook optimistisch over het vermogen van de markt om alle in het verleden behaalde hoogtepunten te overtreffen. Hij zei dat de cryptomarkt terug zal komen van de belangrijkste correcties die in 2018 en de vorige hoogtepunten zal overtreffen.
“Cryptocurrency is een wereldwijde revolutie. De internetbel was slechts een Amerikaans iets. Het waren rijke Amerikaanse mensen die meededen. Cryptocurrency is wereldwijd. Er zijn kinderen in Bangladesh die munten kopen. Het is monsterlijk in Tokio, in Zuid-Korea, in China, in India en in Rusland. We hebben een wereldwijde markt en een wereldwijde manie. Dit zal als een bubbel aanvoelen als we de $20 miljard behalen.”
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!