Mede-oprichter van Apple voegt zich bij crypto project

Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak, is aangekondigd als mede-oprichter van EQUI Global. EQUI Global is een onlangs gelanceerd risicokapitaalfonds dat zicht richt op de crypto-markt en het is gebouwd op een back-end op basis van blockchain-technologie. Dit kwam naar buiten in de Verdict op maandag 15 oktober. EQUI Global heeft als voornamelijke doel om het concept van de traditionele industrie te veranderen door niet-institutionele investeringen mogelijk te maken en investeerders de mogelijkheid te bieden via EQUI tokens te handelen op een externe crypto-exchange. De infrastructuur is, naar verluidt, gebaseerd op Ethereum. Daarnaast richt het fonds zich op ‘geavanceerde’ beleggers. Het model is bedoeld om de handelservaring te vergemakkelijken. Het rapport merkt verder op dat 80 procent van de investeringen van EQUI Global zal worden gedaan in technologiebedrijven, terwijl de rest zal worden geïnvesteerd in andere markten, zoals onroerend goed en kunst. Wozniak verklaarde dat de missie van het bedrijf is om:
Blockchain en tech-sterren te zoeken en deze te ondersteunen en financieren.”
Wozniak gaf aan dat het bedrijf al partnerships heeft gesloten met meer dan 20 bedrijven. Hij benadrukte ook dat EQUI Global ongeveer het tweede project is in twintig jaar waar hij bij betrokken wou zijn. Dit terwijl hij elke dag tientallen zakelijke aanbiedingen en ideeën ontvangt. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!