Bitcoin staat op punt van uitbarsten zegt CNBC’s Ran Neuner

Ran Neuner, Cryptoanalist en host van CNBC’s show Cryptotrader, heeft gezegd dat de prijs van Bitcoin (BTC) “op het punt staat om uit te barsten”. Dit melde hij in een recente tweet op 7 oktober. Neuner vertelt met volle vertrouwen over de stijgende verwachting van Bitcoins prijs, door in een tweet te plaatsen: “Ik heb net Bitcoin voor mijn ouders gekocht”. Een flinke prijsverhoging zou waarschijnlijk te maken hebben met de lang verwachte beslissing van de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC) over verschillende aanvragen voor Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF), beweerde de handelaar in een andere tweet die dezelfde dag werd gepost. De cryptoanalist legde zijn optimistische voorspelling uit en gaf aan dat de toonaangevende cryptocurrencies prijsverhoging afgelopen jaar van “$6,691 (11 november) tot $20,000 (17 december)” volgens hem was “vanwege de verwachting en lancering van het BTC futures contract. ” Na bevestiging door de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) dat de Chicago Board Options Exchange (CBOE) en de Chicago Mercantile Exchange (CME) in aanmerking kwamen om Bitcoin-futures te lanceren, was CBOE de eerste die op 11 december Bitcoin-futures lanceerde, terwijl CME kort daarna op 17 december werd gelanceerd – de dag waarop Bitcoin zijn historische hoogtepunt van $20.000 heeft bereikt. Velen geven aan dat een Bitcoin ETF meer helpt om reguliere beleggers te bereiken. Als een Bitcoin ETF wordt gelist op een gereguleerde Amerikaanse beurs, kan dit voor een bredere erkenning op Wall Street zorgen. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram 

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!