Zeepin introduceert: Gala ontgrendelingsmechanisme en passief inkomen voor ZPT-houders

We hebben al verschillende berichten geschreven over Zeepin (lees hier Zeepin review, lees hier GalaCloud en hier kan je ZeepinChain lezen). Dit omdat wij erg positief zijn over het project en we geloven dat dit één van de projecten is met een real-world use-case. Zeepin heeft weer wat nieuws uitgebracht wat ons erg positief stemt. Het project heeft namelijk het Gala ontgrendelingsmechanisme en passief inkomen voor ZPT-houders geïntroduceerd. Hieronder vindt je meer informatie hierover.

Korte introductie

Sinds het begin van de reis van Zeepin hebben zij gezocht naar nieuwe manieren om vroege Zeepin-investeerders te stimuleren en belonen via verschillende campagnes en beloningsstructuren. Met de release van ZeeWallet presenteert Zeepin een nieuwe manier om passief inkomen te verdienen via het Gala-ontgrendelmechanisme.

Gala is een utility-token met een breed scala aan toepassingen in het ecosysteem, zoals smartcontract implementatie, netwerkkosten, het inschakelen van transacties, etc. Alle ZPT-houders ontvangen regelmatig bepaalde bedragen van hen om hun smart contracts en transacties van stroom te voorzien. Een volledige review van Gala volgt nog.

Gala Tabel CryptoBenelux
 

Gala-distributietabel

U kunt het Gala-distributiemodel in het bovenstaande cirkeldiagram bekijken. Hoewel CryptoGalaxy al gelanceerd is, hier kan je gemakkelijk mineralen minen en je kunt deze omzetten in Gala, brengt het nieuw gepresenteerde ontgrendelingsmechanisme nog meer voordelen voor iedereen die ZPT in de Zeepin Chain bewaart.

Een ZPT-transactie, gegenereerd op de blockchain,  resulteert in een ontgrendeling van Gala. De smart contract draagt ​​de ontgrendelde Gala automatisch over aan de initiatiefnemer en de ontvanger van de transactie. Het Gala bedrag is in proportie met het aantal ZPT dat gehouden wordt.

In het geval dat transacties op een bepaald adres niet zijn geactiveerd, zal het Gala op het adres verzameld worden totdat de volgende transactie wordt geactiveerd en de verzamelde Gala zal dan in één keer worden uitgegeven. Het is mogelijk om dit deel van Gala te claimen via de “Claimgala” functie in de ZeeWallet-applicatie.

ZeeWallet CryptoBenelux

Claimgala-functie is beschikbaar op de volgende update van ZeeWallet

(Gala Claim-functie is al actief op de achtergrond, maar verschijnt nog niet in ZeeWallet. Zodra de synchronisatie met ZeeWallet is voltooid, wordt alle eerder ontgrendelde Gala geclaimd op uw ZeeWallet-adres).

Gebruikers die hun ZPT opgeslagen hebben in CryptoGalaxy: Je Gala wordt ontgrendeld en toegewezen aan je in-game-adres. Na de release van V1.7 (in die versie krijg je volledige controle over je in-game wallet), wordt de geclaimde gala vrijgegeven naar je adres via een smart contract.

Gebruikers met ZPT die zijn “gelocked” in GalaBox- of GalaHub-campagnes, ontvangen het gegenereerde gala zodra de lockingperiode is verstreken.

Het ontgrendelingsbedrag van het 18 miljard Gala wordt binnen bepaalde perioden aangepast. De tijdsperioden zijn op jaarbasis (31.536.000 seconden) en de ontgrendelingsregel is in overeenstemming met de Fibonacci-reeks. Om netwerk nodes en vroegehouders te compenseren, hebben de ontgrendelde bedragen in de eerste twee jaar de hoogste waarde. Daarna zullen de ontgrendelingsbedragen een degressie-tendens aannemen. De specifieke sequentie is [89, 89, 55, 55, 55, 34, 34, 34, 21, 21, 21, 13, 13,13, 8, 8, 5, 5]. Over ongeveer 18 jaar zal alle Gala ontgrendeld zijn en wordt er geen Gala meer gegenereerd.

Volgens de bovenstaande regels van Gala-ontgrendeling, zal er in de eerste twee jaar een ontgrendeling van 31,18% van het totaal plaatsvinden. Het ontgrendelde deel na de eerste vier jaar zal 50,46% van het totaal bedragen, wat de inkomsten van de eerste houders sterk verhoogt.

Ervan uitgaande dat een gebruiker 10.000 ZPT’s heeft, ontvangt hij in het eerste jaar 76,9 Gala per dag, 2338,9 Gala per maand en 28067,0 Gala per jaar.

Dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse Gala-inkomsten per 10.000 ZPT

Zeepin rewards CryptoBenelux

Simpel gezegd: er wordt 2,8 miljard gala ontgrendeld en verdeeld naar ZPT-houders, in het eerste en tweede jaar. Het deel van ZPT dat je vasthoudt, in vergelijking met het totale aanbod, bepaalt jouw beloning. Hoe meer ZPT dat je vasthoudt, hoe meer Gala dat je kunt claimen.

Dit is geen professioneel financieel advies.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!