Zeepin Coin review (NL)

Wat is Zeepin?

Zeepin is ‘s werelds eerste customised platform dat meer bescherming, erkenning, connecties en ondersteuning biedt aan iedereen in de creatieve industrie.

Zeepin concentreert zich op het decentraliseren van één van de snelst groeiende industrieën van de wereld, die geplaagd wordt door inefficiënties. Door gebruik te maken van blockchain technologie, kan Zeepin een grenzeloze en transparante economie creëren met hun eigen digitale valuta (ZPT).

Zeepin maakt het mogelijk voor creators om hun copyrights te beschermen, ontwerpers kunnen fabrikanten vinden, muzikanten kunnen locaties vinden, joint ventures kunnen gevormd worden, crowdfunds kunnen opgezet worden en talenten kunnen gevonden worden. Dit alles en meer is mogelijk op een makkelijk te gebruiken platform en tegen zeer lage kosten.

Het komt er in het kort op neer dat Zeepin een innovatieve manier heeft gevonden om de waarde van copyrights te beschermen, productiviteit te verhogen en om groei mogelijk te maken door gebruik te maken van blockchain technologie.

Zeepin doet dit door middel van een eigen digitale valuta (ZPT). Zeepin is een open en transparant ecosysteem waar alle bezittingen en transacties traceable zijn. Dit zorgt voor gelijke kansen voor elke speler (groot of klein) in de kunst, ontwerp, advertising, mode, grafisch design en architecten markt.

Door het platform te gebruiken, heb je geen tussenpersonen nodig en heb je directe communicatie met de andere partij. Zoals eerder benoemd is het platform grenzeloos. Dit houdt in dat je overal ter wereld toegang kunt hebben tot het platform en gebruik kan maken van de dApps om je creatieve bezittingen te beschermen en om deze te vermarkten.

Deze tools kunnen gebruikt worden voor copyright, autorisatie geven, het veilig stellen, verbinden, crowdfunden en het lanceren van innovatieve projecten door gebruik te maken van ZPT tokens voor transacties.

In het kort, waarom Zeepin?

    • Bouw vertrouwen op tussen verschillende partijen — Smart contracts met autorisatie mogelijkheden die automatisch de afgesproken winsten verdelen.
    • Bescherm je copyright — Valideer je creatieve bezitting op de blockchain die jouw copyright informatie publiceert.
    • Stel creatieve teams samen — Werf creatievelingen en stel een team samen met mensen uit verschillende landen.
  • Vind investeerders — Transparantie via de blockchain creëert een veilige en efficiënte investeringsomgeving.

Wat biedt Zeepin?

ZeeCrew: Een efficiënte manier om verschillende taken uit te besteden aan individuen met bepaalde skills, die nodig zijn om het project te laten slagen.

ZeeRights: Dit is een manier om auteursrechten vast te leggen op de blockchain. Zeepin streeft ernaar om de kosten hiervan zo laag mogelijk (bijna gratis) te houden.

ZeeProof: Oftewel “Zero-knowledge proof”. Dit is een manier van informeren die gebaseerd is op de blockchain. Doordat er wordt geïnformeerd over het bestaan van een idee/copyright, zonder dat het daadwerkelijk wordt uitgelegd, blijft jouw idee veilig bij Zeepin.

ZeeSure Asset Insurance: Een alles-in-één verzekering voor al jouw digitale bezittingen.

ZeeCreate: Dit maakt het mogelijk om ideeën en mensen bij elkaar te brengen zonder tussenpersonen.

ZeeTalent: Zeepin maakt het mogelijk om een digitale identiteit te creëren op het platform, die gekoppeld is aan jouw skills. Wanneer een ondernemer of een bedrijf op zoek is naar bepaalde skills, kunnen ze je gemakkelijk vinden en benaderen. Dit gaat gepaard met lagere recruitment kosten, de mogelijkheid om snel te schakelen en om internationaal te communiceren.

ZeeFund Crowdfunding: Ben je op zoek naar investeerders? Zeepin maakt het mogelijk om een crowdfunding campagne op te starten. Funding vindt plaats in ZPT.

Core Team

Read more: https://www.zeepin.io/team.html

Management Team

Read more: https://www.zeepin.io/team.html

Legal Advisor

Read more: https://www.zeepin.io/team.html

Team evaluatie

Het team van Zeepin is erg uitgebreid en heeft veel ervaring op het gebied van blockchain. Het core team bestaat uit erg ervaren personen en de CEO heeft zelfs een award gekregen in 2011 omdat hij tot de top 20 van meest creatieve talenten behoorde. Het marketing team heeft ook veel ervaring en is erg uitgebreid. Dit zie je ook terug in de marketing die tot nu toe naar buiten gebracht is. Wat mij wel opvalt is dat er momenteel maar 1 legal advisor is. Dit bij een bedrijf dat zich gaat focussen op copyrights en het beschermen van ideeën, lijkt mij te weinig.

Zeepin token info

Naam : Zeepin Ticker : ZPT Token Type : NEP-5 Total Supply : 500,000,000 Hardcap : 420,000 NEO (rond de $63 miljoen) ICO prijs : $ 0,13 Huidige prijs : $ 0,06 Huidige marketcap : $ 31.000.000,- Waar te koop : Kucoin, Gate.io, HitBTC, Switcheo Network en LBank Website : www.zeepin.io

Roadmap

Positieve/negatieve punten

Positieve punten: Sterk team: Het team van Zeepin is van hoge kwaliteit en heeft relevante ervaring in de creatieve industrie.

Innovatief idee: Persoonlijk vind ik het idee van Zeepin erg innovatief. De tokens spelen ook een belangrijke rol in het ecosysteem. Hiernaast is er voor dit project daadwerkelijk blockchain nodig en is er niet een ICO opgestart om slechts snel geld te verdienen.

Goede prijs: De prijs van Zeepin staat nu erg laag en dit biedt veel perspectief voor mensen die nu ZPT kopen.

Negatieve punten: Weinig hype: Er is op dit moment weinig hype omtrent Zeepin. Dit komt door de cryptomarkt in het algemeen en omdat Zeepin nog niet verkrijgbaar is op grote exchanges. Zelf denk ik dat in augustus, wanneer mainnet live gaat, de echte hype pas gaat beginnen.

Aanbeveling

Zelf heb ik Zeepin al sinds ICO in mijn scope en ik heb dit project sindsdien gevolgd. Het project heeft veel potentie en lost veel problemen op. Zeepin maakt o.a. de wereld van de creatieve industrie een stuk kleiner en maakt het eenvoudiger om met elkaar in contact te komen. Tot nu toe reflecteert de prijs van ZPT niet hun ware potentie en het is natuurlijk maar de vraag of dit ooit gaat gebeuren. Echter, heb ik hier zelf geen twijfels over. Zeepin is in mijn ogen een verborgen schat die wacht om opgegraven te worden.

Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!