GalaCloud – Nog 5 dagen om een node te bemachtigen!

Wat is GalaCloud?

Gegevensopslag is steeds belangrijker geworden met de ontwikkeling van internet en de algehele digitalisering. Ondertussen, in de afgelopen jaren, is gegevensbeveiliging een probleem geweest dat veel grote gegevensgebruikers en leveranciers van cloudopslag heeft uitgedaagd. Dit heeft op zijn beurt weer geleid tot het verlies van data van individuen en bedrijven. Het massale gebruikersgegevenslek van Facebook in maart van dit jaar had bijvoorbeeld een ernstige negatieve impact. Op dit moment zijn er verschillende pijnpunten met gecentraliseerde cloudopslagservices:
  • Beveiligingsbedreigingen: Aangezien de overgrote meerderheid van leveranciers van cloudopslag gecentraliseerd zijn, hebben hun kwetsbaarheden voor veiligheidsbedreigingen en -aanvallen uiteindelijk geleid tot gegevensdiefstal en -verlies. Bovendien kunnen client-versleutelingsstandaarden en gecentraliseerde beheerde private keys nog steeds geen garantie bieden voor de vertrouwelijkheid en beveiliging van gegevens.
  • Gegevensmonopolie en de vicieuze concurrentie van grote bedrijven: Sommige bedrijven gebruiken data-analyse en verkopen de informatie aan derde partijen met als doel te profiteren van de prive gegevens van gebruikers. Datatransacties missen transparantie en gebruikers hebben geen echte controle over hun eigen gegevens.
  • Afhankelijk van de serviceprovider: Wanneer service providers besluiten te stoppen of hun service tijdelijk stopzetten, heb je als klant geen andere optie dan daarmee akkoord te gaan. Dit kan op zijn beurt weer voor gegevensverlies leiden.
Geconfronteerd met de groeiende behoeften aan cloudgegevensopslag en de wijdverspreide bezorgdheid over veiligheid en privacy, lijkt de gecentraliseerde gegevensopslag niet in staat te zijn om deze obstakels te verwijderen. Hierdoor heeft Zeepin een gedistribueerde opslag ontwikkeld, die een betrouwbaardere en effectievere oplossing biedt. In het gedistribueerd opslagnetwerk van Zeepin, verhuren gebruikers van over de hele wereld hun harde schijfruimte om een ​​gedecentraliseerd netwerk te vormen, waarin elke schijf een node op het netwerk is. Bestanden die door clients worden geüpload, worden gecodeerd, opgesplitst in meerdere delen (shards) en opgeslagen in een netwerk dat is samengesteld uit een groot aantal gedistribueerde nodes. Vergeleken met de traditionele gecentraliseerde gegevensopslagservice biedt distributie in de cloud functies functies met hoge autonomie, anonimiteit, fraudebestendig, lage kosten en hoge snelheid. Gebruikers hebben een strikte gegevensbeveiliging en privacybescherming.

GalaCloud in het kort

GalaCloud is het gedistribueerde gecodeerde cloudopslagsysteem van Zeepin, wat merkbare voordelen biedt ten opzichte van de traditionele oplossingen. Niet alleen zal het de gegevens effectiever beschermen, maar het heeft ook innovatieve betekenissen in het economisch model, evenals de connectie met dApps. Het GalaCloud-project wordt ondersteund door Zeepin Foudation. Het is een sleutelcomponent in het ecosysteem van Zeepin. Het biedt een gedistribueerde opslagruimte en service voor de dApps en het is een onmisbaar onderdeel van de infrastructuur van Zeepin. CryptoGalaxy (GALA) zal ook functioneren als een shared proof of staking voor GalaCloud. We gaan in een volgend artikel nog verder in op wat CryptoGalaxy is. GalaCloud DESNet verwijst naar het gedistribueerde opslagsysteem van GalaCloud, dat is samengesteld uit GalaHub-nodes en GalaBox-nodes. In het gehele gedistribueerde opslagnetwerk zal GalaHub er zijn voor de sharding van bestanden, het verzenden en om op zoek te gaan naar een adres om alle GalaBoxes te coördineren. GalaBox richt zich op het leveren van service voor shard data opslag, ontvangen van verzoeken voor het uploaden, downloaden en ontvangen van gecodeerde bestanden op de schijf op een gedistribueerde manier. GalaBox kan worden verkregen via de crowdfunding die wordt uitgegeven door het platform ZeeFund. Gebruikers kunnen een harde schijf invoegen om deel te nemen aan het gedistribueerde opslagnetwerk voor mining.

Waarom GalaCloud?

Gedistribueerde opslag Terwijl de gegevens worden gedistribueerd, worden er scherven van de bestanden geplaatst op verschillende plekken in het netwerk. Het is uw beslissing wanneer en waar u bestanden zoals teksten, afbeeldingen, soundtracks of video’s wilt uploaden of downloaden. Veilig en gecodeerd GalaCloud is gedecentraliseerd en maakt het mogelijk dat alle bestanden die worden opgesplitst en gecodeerd, worden opgeslagen in een gedistribueerd netwerk. Bovendien worden dynamische kopieën tegelijkertijd gegenereerd. U bent de enige eigenaar van uw gegevens, tenzij u uw privésleutel deelt met anderen. Gedistribueerd autonoom netwerk GalaCloud heeft, op basis van een smart contract van de Zeepin chain, een set standaardbeheerprotocollen geïmplementeerd. Omdat nodes automatisch in het netwerk werken volgens het standaardprotocol, wordt vertrouwen op basis van gecentraliseerd systeem vervangen door vertrouwen dat is gebaseerd op protocollen. Dit is hoe een volledig autonoom netwerk ontstaat. Rampenpreventie (aanvalsveilig) Alle informatie zal worden opgeslagen in een gedistribueerd netwerk en reizen naar elke node van GalaBox. Scherven genereren hashes die automatisch door knooppunten worden onderhouden. In het geval dat scherven niet over de beveiligingsdrempel komen, worden er nieuwe nodes gegenereerd en gedistribueerd naar nieuwe data nodes. Gebruikers blijven altijd de macht houden over hun eigen gegevens en data zal nooit verwijderd worden, tenzij de gebruiker dit zelf doet.

GalaHub

Het gedistribueerde opslagsysteem van GalaCloud bestaat uit meerdere GalaHub-knooppunten en GalaBox-knooppunten. GalaHub beschrijft zichzelf als een netwerkserver die door aanvragers wordt verstrekt om opslagruimte te configureren en een hoge prestatiebandbreedte te bieden. GalaHub wordt ook gebruikt om adressen te zoeken en als een dispatcher. Tijdens de communicatie van GalaHub met GalaBox kan het belangrijke informatie van Heartbeat van GalaBox verkrijgen, service van clientzijde afhalen en de API-service verzenden.

Dagelijkse incentives

Gebruikers moeten Gala betalen voor het opslaan van bestanden in GalaCloud en 20% van het verdiende Gala zal worden gedistribueerd naar alle GalaHub-nodes. De opbrengst van elke node wordt bepaald op basis van de hoeveelheid ingezette ZPT. Als beloning voor early adopters zal Zeepin ook een extra compensatie bieden voor GalaHub-nodes in het eerste jaar van exploitatie. In het eerste jaar zal de Zeepin Foundation GalaHub-nodes compenseren met Gala-equivalenten die 10 keer het bedrag van de ZPT-inleg zijn, tot 500.000.000 Gala en de rewards zullen wekelijks worden verdeeld. De start van de distributie is gepland voor november dit jaar. Zodra de selectie begint, bieden we een eenvoudige interface om de positie op de incentivecurve te berekenen, afhankelijk van de ingelegde hoeveelheid ZPT.

Nog 5 dagen om een Node of GalaBox te bemachtigen!

Doe mee met de crowdfunding van GalaBox en de GalaHub-selectie: https://galacloud.io Als u houder bent van ZPT en lid wilt worden van het GalaHub-cluster, moet u een aanvraag indienen via de deelnamepagina van GalaHub. Om de pool te betreden, moet je minimaal 400.000 ZPT (die voor 18 maanden gelocked worden) inleggen. In eerste instantie zullen 49 GalaHub-nodes worden gerekruteerd en zal de rangschikking plaatsvinden op basis van het aantal ingelegde ZPT’s en geografische locaties. De community management commissie vereist dat kandidaten in de pool relevante informatie indienen om hun authenticiteit te verifiëren. Indien geselecteerd, moet u in november 2018 een server voorzien van geschikte opslagruimte en krachtige bandbreedte. Er worden geen kosten in rekening gebracht als u niet geselecteerd wordt. Indien geselecteerd, wordt het bedrag van de ingelegde ZPT naar een aangewezen contract gestuurd en gedurende 18 maanden gelocked. voordat de selectie plaatsvindt, kan de aanvrager het aantal ingelegde ZPT verhogen of de aanvraag annuleren, maar kan hij het aantal ingelegde ZPT’s niet verminderen, anders wordt de aanvraag geannuleerd. Het aanvraagproces wordt geopend op 8 augustus 2018 en sluit op 30 augustus 2018. Voor meer gedetailleerde informatie over GalaCloud wordt verwezen naar de white paper: https://www.zeepin.io/about

GalaBox

Wil je toch rewards verdienen en deel uitmaken van GalaCloud? Dan is de GalaBox iets voor jou! Met de GalaBox ondersteun je het netwerk en verdien je rewards. De GalaBox kan je via de site bestellen, voorzien van een 2TB of 4TB harde schijf en je kan rewards verdienen. Zie hieronder hoeveel je kan verdienen met een GalaBox: Lees meer over de GalaBox op: https://galacloud.io/#/index/galaBox Volg dit project op:

Website: https://www.zeepin.io/

Telegram: https://t.me/zeepin

Nieuws kanaal: https://t.me/ZeepinNews

Twitter: https://twitter.com/ZeepinChain

Facebook: https://www.facebook.com/ZeepinChain/

Youtube: https://www.youtube.com/c/Zeepin

SubReddit: https://www.reddit.com/r/ZEEPIN/

Instagram: https://www.instagram.com/zeepinchain/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/zeepin-foundation/

Discord: https://discord.gg/YcPhNXC

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!