Bitcoin Mining AntPool sponsort Houston Rockets

Bitmans Antpool, één van ’s werelds grootste cryptocurrency en Bitcoin mining bedrijven, is een sponsordeal aangegaan met het bekende NBA-team Houston Rockets.

Een grote stap richting uitbreiding

Beide partijen zijn het partnerschap aangegaan voor het professionele basketbalseizoen van het jaar 2018 en 2019.  Het is één van de veelbelovende stappen die het Chinese bedrijf maakt, om zo zijn uitbreidingsdoelen in de omgeving van Houston te behalen. Antpool is hierin niet alleen. Het aantal cryptocurrency partnerschappen en publiciteitsprogramma’s is enorm gestegen, met name in de sportindustrie.

Haijiao Li, overseas operations manager van Antpool gaf aan dat de samenwerking met Houston Rockets de beste oplossing is voor het uitbreiden naar de VS. Hij kenmerkt het NBA-team als het meest populaire team in China. De bekende Chinese Hall of Famer Yao Ming speelde voor de Rockets.

“We verheugen ons erop om met AntPool te werken als partner in de Verenigde Staten voor hun groeiende bedrijf,” voegde Rockets vice-president van bedrijfsontwikkeling John Croley toe. “De Rockets zullen zich altijd blijven ontwikkelen en proberen zo veel mogelijk voorop te blijven lopen met technologie evenals op basketbal gebied. AntPool’s expertise met crypto valuta zorgt voor een geweldige samenwerking.

De crypto markt probeert nog steeds zijn weg naar adoptie te vinden en dit soort deals worden stap voor stap populairder in de industrie en lijken ook de verwachte resultaten te leveren.

Een belangrijke ontwikkeling voor Crypto

Li geeft toe dat het toenemende aantal mainstream cryptocurrency samenwerkingen een belangrijke stap is in de richting van de conversie van consumenten om Bitcoin en andere digitale activa te adopteren en te begrijpen.

“Zolang de cryptocurrency markt zich wereldwijd blijft ontwikkelen, zal het steeds belangrijker worden voor ondernemingen als Antpool om consumenten te werven en ze bekend te maken met cryptocurrency.

Het wordt een spannende tijd en we verwelkomen de Rocket fans en mensen die naar Houston reizen om onze showcase in het Toyota Center te bezoeken en meer te weten te komen over de technologie die de wereld zal veranderen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!