Voormalig VP van Twitch krijgt nieuwe functie bij Kin

Voormalig Twitch vice president, Matthew DiPietro, heeft een nieuwe functie gekregen bij de crypto startup, Kin Ecosystem Foundation, als chief marketing officer (CMO). Dit meldt PR Newswire op 18 september.

DiPietro’s achtergrond

DiPietro heeft tijdens zijn baan bij Twitch de merkontwikkeling en alle marketingprojecten geleid, waaronder de lancering van de conventie TwitchCon. TwitchCon is een beurs/bijeenkomst die geheel in het thema staat van live streaming en gaming. Onlangs kondigde de Streaming-applicatie aan dat het begon met het accepteren van donaties/fooi in cryptocurrency via Coinbase’s crypto exchange en wallet. De eerste munten die geaccepteerd worden als fooi zijn degenen die worden ondersteund door Coinbase, inclusief Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Naar verluidt zullen er in de toekomst nieuwe munten worden toegevoegd.

Wat is Kin?

Na acht jaar als senior vicepresident bij het populaire live streaming-platform Twitch, zal DiPietro nu verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van marketing- en merkstrategieën voor Kin. Kik’s doel met Kin is om een ​​digitale economie te bouwen waarin gebruikers toegang hebben tot digitale diensten en inhoud die is gebouwd door de Kin-gemeenschap. In deze digitale economie zal Kin de primaire betaalwijze zijn voor alle transacties. Het doel van Kin is om wisselwerking te creëren tussen gebruikers en videomakers. Videomakers voorzien de Kin Economy van digitale diensten terwijl gebruikers de vraag stimuleren door deze diensten te gebruiken. Elke service die waarde biedt, of het nu gaat om originele content, apps of premiumgroepen, is geclassificeerd als een digitale service. Het Kin-ecosysteem zal de deuren openen voor zijn gemeenschap om diensten te creëren. Iedereen in Kin kan creëren en ervoor worden beloond. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!