Yahoo Finance maakt traden met Bitcoin, Ethereum en Litecoin mogelijk

Het is sinds kort mogelijk om te traden met Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) via het platform van Yahoo Finance.

Ondanks dat er op dit moment statistieken te zien zijn op het platform voor andere cryptomunten zoals, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) of EOS, is het op dit moment niet mogelijk om deze te kunnen kopen of verkopen.

Voor de adoptie van crypto is deze ontwikkeling een enorme stap vooruit. Crypto fanatiekeling en oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, tweette:

De Japanse bedrijfstak van het grote internetbedrijf Yahoo meldde in maart dat het een cryptocurrency exchange zal openen in april 2019 of later. Yahoo Japan zou in april 40 procent van BitARG Exchange Tokyo kopen. Het was de bedoeling om vrijwel direct uitvoerders aan het werk zetten voor het lanceren van de exchange basis voor de lancering, die een jaar later moest plaatsvinden.

Benieuwd naar het laatste cryptonieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!