Analist onthult enorm prijstarget voor Ethereum- en Solana-concurrent

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft onlangs aan zijn 200.000 volgers op X aangegeven dat hij gelooft dat een ondergewaardeerde concurrent van Ethereum (ETH) en Solana (SOL) een enorm koersdoel zal bereiken.

De pseudonieme handelaar Rager vertelde zijn volgers dat hij optimistisch is over het Layer 1-protocol Fantom (FTM). Hij deelde dan ook een grafiek die suggereert dat FTM zijn koersdoel van $3,31 rond april zal bereiken. Hij zei het onderstaande:

“Laat op de markt? Mensen die dat zeggen, kijken niet naar de FTM-grafiek. En ja, naar mijn mening is dit een realistisch doel voor de komende zes maanden.”

Op het moment van schrijven wordt FTM verhandeld voor $0,71, wat duidt op een potentiële koersstijging van meer dan 366% als de altcoin Ragers doel bereikt.

Rager merkt op dat FTM waarschijnlijk zelfs hogere niveaus kan bereiken als het project een soepele overgang naar Sonic doormaakt. Hij ging verder met:

“Praktisch doel – niet boven of onder als SONIC-migratie goed kan verlopen.”

Sonic is ontworpen als een high-throughput Layer 1-keten met een native Layer 2-keten die is gekoppeld aan Ethereum. Het project legt het als volgt uit:

“De Sonic-keten wordt een layer-1-platform dat verbinding maakt met Ethereum via een op maat gemaakte layer-2-brug, waardoor Sonic toegang krijgt tot enorme hoeveelheden liquiditeit, gebruikers en protocollen. Hierdoor kan het netwerk de lage kosten, schaalbaarheid en snelheid van een layer-1 combineren met de beveiliging van een layer-2-brug voor toegang tot native ETH en andere activa op Ethereum. Als gevolg hiervan is de Sonic-keten niet alleen een L1 of L2 – het is de eerste keten in zijn soort die het beste van beide biedt.”