GameStop-klant wint 1 BTC ($63.000) met crypto-verzamelkaarten

Een gelukkige klant van GameStop heeft onlangs 1 BTC gewonnen door de Bitcoin-kaart te vinden in een pakje Cardsmiths’ Currency Trading Cards. Deze pakjes, verkocht voor $30, werden in 2022 gelanceerd en hebben veel aandacht getrokken. De kaarten bevatten een reeks verwijzingen naar cryptocultuur. Interessant genoeg had de winnaar al elf pakjes gekocht voordat hij de Bitcoin-kaart in zijn twaalfde pakje ontdekte.

De kaartenserie heeft indruk gemaakt door figuren als Michael Saylor en fictieve afbeeldingen van Satoshi Nakamoto op te nemen. Naast Bitcoin bieden de pakketten ook kaarten die inwisselbaar zijn voor Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Dogecoin (DOGE). Dergelijke toevoegingen verhogen de verzamelbaarheid en intrige rondom deze trading cards.

Bevestiging van het bedrijf

Het moederbedrijf van Cardsmiths’, Tonyk.com, heeft het bestaan ​​van vijf Bitcoin-tickets bevestigd in hun eerste editie. Met twee eerdere Bitcoin-hoofdprijzen die zijn opgeëist, blijven de resterende drie Bitcoin-beloningen een onderwerp van speculatie. De aanhoudende interesse wordt versterkt nu de eerste editie te koop blijft voor $32,99 per pakje op de officiële website.

Tonyk.com heeft sindsdien zijn aanbod uitgebreid met tweede en derde edities van de kaarten, die respectievelijk in 2023 en begin 2024 zijn uitgebracht, wat duidt op aanhoudende interesse van consumenten en marktvraag. Bovendien kunnen betalingen voor deze kaarten worden gedaan met verschillende cryptovaluta’s, wat hun aantrekkingskracht binnen de cryptogemeenschap vergroot.

GameStop’s verschuiving in bedrijfsstrategie

Gamestop’s onderneming in fysieke verzamelobjecten is een weerspiegeling van zijn bredere bedrijfsstrategie. Het beëindigde zijn NFT-activiteiten in augustus 2023 vanwege zorgen over regelgeving. Veranderende marktomstandigheden hebben er echter toe geleid dat GameStop weer terug is gegaan naar fysieke productlijnen.

In 2024 waagde Gamestop zich verder in de markt van ruilkaarten door professioneel geverifieerde verzamelbare Pokémon-ruilkaarten te kopen en verkopen. Hoogwaardige Pokémon-kaarten uit de jaren 90 kunnen prijzen opleveren die vergelijkbaar zijn met die van een Bitcoin, wat dit een lucratief marktsegment maakt. Het bedrijf blijft echter nauw betrokken met de cryptomarkt en biedt dus ook de succesvolle kaartenserie aan van Cardsmiths.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!