Analist voorspelt grote daling voor deze memecoin

Een vooraanstaande cryptostrategist denkt dat een op Solana (SOL) gebaseerde memecoin met een hondenthema aanzienlijk in waarde zal dalen.

In een nieuwe video vertelt de pseudonieme analist Credible Crypto aan zijn 55.500 YouTube-abonnees dat dogwifhat (WIF) waarschijnlijk nog geen marktbodem heeft gevormd:

“Ik denk wel dat we hier een soort ‘dead cat bounce’ kunnen zien, maar ik denk niet dat de daling al voorbij is.”

Bron: Credible Crypto/Youtube

Volgens zijn grafiek suggereert de handelaar dat WIF kan corrigeren tot zo laag als $0,80 met prijsstijgingen onderweg.

WIF wordt verhandeld voor $1,60 op het moment van schrijven, een stijging van bijna 3% in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de analist dat de memecoin Pepe (PEPE) mogelijk een correctie van ongeveer 90% kan ervaren vanaf zijn hoogste punt ooit van $0,0000171:

“Uiteraard hebben we hier een significant steungebied in de groene zone [tussen $0,0000059 en $0,0000040] dus we kunnen hier een soort stuiter zien. Maar uiteindelijk denk ik dat dit lager gaat.”

Bron: Credible Crypto/Youtube

Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat PEPE kan dalen tot zo laag als $0,00000185.

Pepe wordt verhandeld voor $0,00000876 op het moment van schrijven.

Tot slot zegt de analist dat de op honden gebaseerde memecoin Dogecoin (DOGE) mogelijk hogere weerstandsniveaus kan testen als Bitcoin begint te rallyen:

“Munten zoals DOGE kunnen wat opluchting naar boven zien. Je hebt ons eerste doelgebied van de vraag aan de onderkant bereikt – logische plek om een stuiter te zien.

We zien waarschijnlijk een stuiter samen met Bitcoin. En dan vinden we waarschijnlijk wat weerstand en daarna blijven we bloeden terwijl Bitcoin blijft pompen. En dat is waar we deze soort langdurige bloeding naar beneden krijgen…

Dogecoin: logische plek om geïnteresseerd te zijn op $0,10. Maar er is een kans dat we lager kunnen gaan als deze regio verloren gaat. We kunnen zeker een stuiter hier zien.”

Bron: Credible Crypto/Youtube

Volgens zijn grafiek suggereert de analist dat een mogelijk scenario is dat DOGE daalt naar ongeveer $0,084, weerstand test op ongeveer $0,15 en instort tot zo laag als $0,06.

DOGE wordt verhandeld voor $0,108 op het moment van schrijven, een lichte stijging in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!