Deze week wordt er $1 miljard aan tokens ontgrendeld

Deze week gaat een spannende tijd zijn voor verschillende altcoins, aangezien er voor ongeveer $1 miljard aan tokens ontgrendeld zullen worden, en gezien de recente volatiliteit op de cryptomarkt is dit nu nog belangrijker om in de gaten te houden.

Wees voorzichtig met verschillende munten

Volgens recente gegevens van CryptoRank markeert deze week het begin van belangrijke gebeurtenissen in juli, waarbij er voor ongeveer $1 miljard aan tokens zal worden ontgrendeld. De impact van de ontgrendeling hiervan op het totale aanbod zal variëren, wat de noodzaak van een zorgvuldige analyse onderstreept.

De potentiële markteffecten van deze ontgrendelingen zullen grotendeels afhangen van de acties die door de ontvangers van deze tokens worden ondernomen. Als velen hun activa onmiddellijk verkopen, kan dit het marktaanbod vergroten en de prijzen verlagen. Omgekeerd, als ontvangers hun tokens vasthouden, kan de verwachte toename van het marktaanbod zich niet voordoen. Dit zou de prijzen potentieel kunnen stabiliseren of zelfs kunnen verhogen.

Al met al maakt deze dynamiek, gezien de recente instabiliteit, de komende gebeurtenis tot een kritisch observatiepunt voor zowel beleggers als analisten.

Enkele belangrijke ontgrendelingen

Volgens recente gegevens staan ​​er deze week belangrijke ontgrendelingsevenementen gepland met prominente namen als Aptos (APT) en Ethereum Name Service (ENS).

Concreet zal Aptos ongeveer 11,33 miljoen APT-tokens ontgrendelen. Bovendien vertegenwoordigen deze tokens ongeveer 2,50% van de totale marktkapitalisatie van Aptos en bedragen ze ongeveer $66 miljoen.

Tevens zal Ethereum Name Service zijn tokens op 8 juli ontgrendelen. Bij dit evenement worden 146 miljoen ENS-tokens vrijgegeven, wat ongeveer 4,58% van het totale aanbod vertegenwoordigt. De waarde van deze tokens wordt geschat op ruim $35 miljoen.

Tot slot zullen andere, minder bekende, munten ook grote ontgrendelingen uitvoeren, waaronder WhiteBIT (WBT), Cheelee (CHEEL), Immutable X (IMX), Internet Computer (ICP) en Aethir (ATH).

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!