Deze altcoins laten duidelijk bearish signalen zien, aldus analist

Een veel gevolgde cryptostrateeg, bekend als Altcoin Sherpa op X (voorheen Twitter), heeft onlangs zijn ruim 218.000 volgers op X gewaarschuwd dat verschillende altcoins zich midden in een duidelijke neerwaartse trend bevinden.

De pseudonieme analist begon met aangeven dat SUI, samen met collega-smartcontractplatform Near Protocol (NEAR) en de AI-gerichte Artificial Superintelligence Alliance (FET) in bearish gebied handelen. Hij zei het volgende:

“De meeste van deze grafieken zijn zo gemanipuleerd, kijk eens naar $SUI $FET $NEAR. Het enge is dat we voor sommige van deze munten nog een lange weg te gaan hebben. Een onstabiele $BTC-omgeving in combinatie met het ontsluiten van het aanbod (peep $SUI) betekent een recept voor een ramp voor veel van deze munten. Voor velen een duidelijke bearish marktstructuur, en dat is al een tijdje zo. Blijf veilig daarbuiten.”

De handelaar deelt een SUI-grafiek die laat zien hoe de altcoin scherp is gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit van $2,17.

In een andere grafiek lijkt hij te suggereren dat de FET een reeks bearish lagere hoogtepunten en lagere dieptepunten laat zien.

Wat NEAR betreft, lijkt de grafiek van de analist te suggereren dat de altcoin twee opeenvolgende lagere hoogtepunten op zijn wekelijkse grafiek heeft afgedrukt.

Terwijl Altcoin Sherpa bearish is over het trio van altcoins, is hij op de lange termijn nog steeds bullish op Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Hij gaf ook aan dat de Q4 van elk jaar historisch gezien bullish zijn geweest voor crypto. Hij gaf het onderstaande aan:

“BTC gaat later dit jaar nog steeds naar een all-time high (ATH) en je shitcoins zullen waarschijnlijk veelvoudig stijgen ten opzichte van de huidige waarde.

Seizoensgebondenheid is een ding; Q4 en Q1 zijn prachtige tijden. Sterf niet vóór die tijd.

ETH zal ATH nog steeds vrijwel gegarandeerd breken; nog steeds een trade die zeer waarschijnlijk is, gezien ETF (exchange-traded fund).”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!