Solana kan explosief stijgen als cup and handle patroon uitkomt, volgens analist

Hoewel Solana (SOL), net als het grootste deel van de crypto-markt, de laatste dagen ondermaats presteert, bestaat er een kans dat de prijs in een paar maanden kan oplopen tot $1.000 (en verder), zoals een gerenommeerde crypto-analist heeft opgemerkt.

Inderdaad, $1.000 lijkt een “makkelijk doel” voor Solana in deze cyclus, rekening houdend met het huidige “cup and handle” grafiekpatroon dat wijst op een bullish voortzetting, geobserveerd door de populaire pseudonieme crypto trading expert Trader Tardigrade in een X-bericht op 13 juni.

Trader Tardigrade / X

Specifiek suggereert de analyse van deze crypto-sector expert dat het momenteel vijfde grootste activum in het crypto-versum naar marktkapitalisatie zijn opwaartse beweging zou kunnen beginnen in de late zomer van dit jaar en dan het indrukwekkende prijspunt van $1.000 ergens eind 2025 zou kunnen bereiken en overschrijden.

Voor nu wordt Solana verhandeld tegen een prijs van $148,17, wat een daling van 1,97% vertegenwoordigt in de laatste 24 uur, een daling van 13,95% in de afgelopen zeven dagen terwijl het nog steeds vasthoudt aan de geaccumuleerde stijging van 2,18% op zijn maandelijkse grafiek, volgens de meest recente gegevens op 14 juni.

Ondertussen is het ook vermeldenswaard dat een andere bekende crypto specialist, Ali Martinez, optimistisch is over de toekomstige prestaties van Solana, waarbij hij onlangs een driehoekformatie identificeerde die belangrijke steun trekt bij $143 in een opwaartse trendlijn, terwijl er weerstand is bij $178 als een neerwaartse niveau dat binnenkort kan doorbreken.

Ali Martinez / X

Gezien dit grafiekpatroon, een bullish neiging naar een weerstand breakout, en de algemene positieve sentimenten die altcoins begunstigen, deelde Martinez een Solana prijsvoorspelling die ziet dat de prijs van dit crypto activum met maar liefst 53% zal stijgen.

Alles in overweging genomen, zou Solana een enorme prijsstijging tegemoet kunnen zien, wat betekent dat dit een van de laatste kansen zou kunnen zijn om het tegen een relatief lage prijs te verzamelen. Echter, trends in deze sector kunnen soms verrassende wendingen nemen, dus eigen onderzoek doen is cruciaal bij het investeren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!