Solana kan geschiedenis herhalen met 70% stijging

Vooraanstaande crypto-analist Ali Martinez heeft voorspeld dat de prijs van Solana (SOL), een van de heetste cryptocurrencies op de markt op dit moment, potentieel zou kunnen stijgen. De analist benadrukte onlangs een belangrijke ontwikkeling op de dagelijkse Solana-grafiek.

Volgens zijn vooruitzicht is het technische verkoopsignaal op de SOL-grafiek afgewezen. Dit duidt op een bullish trend voor Solana, aangezien de cryptocurrency erin slaagde door het weerstandsniveau van $198 te breken. De doorbraak suggereert de mogelijkheid van een verdere stijging van de SOL-prijs en kan het begin van een nieuwe opwaartse trend aanduiden.

Martinez trok parallellen tussen de huidige situatie en een vergelijkbaar evenement dat afgelopen december plaatsvond. Destijds zorgde de annulering van een verkoopsignaal voor SOL ervoor dat de prijs omhoogschoot, wat resulteerde in een indrukwekkende stijging van 70% voordat het volgende verkoopsignaal zich aandiende. De vergelijking van de analist suggereert dat de geschiedenis zich kan herhalen, wat hoop biedt op aanzienlijke groei voor investeerders in Solana.

Over de afgelopen week is de prijs van Solana met 40% gestegen, voor het eerst sinds november 2021 boven de $200 uitkomend. Tegen deze achtergrond is de kapitalisatie van de Silicon Valley-blockchain gestegen naar de $90 miljard, wat het op dit moment tot een van de top 200 ondernemingen ter wereld maakt.

Gezien de prestaties van Solana in de afgelopen weken, kijken investeerders en crypto-liefhebbers uit naar potentiële kansen op de markt. De mogelijkheid van Solana om verkoopsignalen te weerstaan en te profiteren van dergelijke gebeurtenissen in het verleden duidt op een bullish momentum.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!